تاریخ انتشار : جمعه 30 شهریور 1403 - 10:53
6 بازدید
کد خبر : 319929

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای درست کرده و در وعده‌های ناهار یا شام میل کنید. اگر شما هم دوست دارید غذا‌های ملل و اقوام گوناگون را امتحان کنید، با ما در این مقاله از سرویس آشپزی همراه باشید تا طرز تهیه ارمنی پلو مجلسی را به

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای درست کرده و در وعده‌های ناهار یا شام میل کنید. اگر شما هم دوست دارید غذا‌های ملل و اقوام گوناگون را امتحان کنید، با ما در این مقاله از سرویس آشپزی همراه باشید تا طرز تهیه ارمنی پلو مجلسی را به شما آموزش بدهیم.

مواد لازم برای تهیه ارمنی پلو با بال مرغ (برای ۴ نفر)

بال مرغ: ۱۲ عدد

برنج: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیاز: ۱ عدد بزرگ

آبلیمو: نصف فنجان

زعفران (دم کرده غلیظ): ۴ قاشق غذاخوری

نمک، پودر سیر و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روغن زیتون و کره: به مقدار کافی

روغن مایع: به مقدار کافی

خلال پسته و خلال بادام (اختیاری): به مقدار دلخواه

زرشک (اختیاری): به مقدار دلخواه

شکر: برای تفت دادن زرشک

مدت زمان لازم برای آماده‌سازی مواد اولیه: ۱ و نیم ساعت

مدت زمان مورد نیاز برای پخت ارمنی پلو: ۱ ساعت

مراحل طرز تهیه ارمنی پلو با بال مرغ

در طرز تهیه ارمنی پلو به جای بال و کتف مرغ می‌توانید از گوشت ران و سینه مراغ یا گوشت تکه‌ای استفاده کنید.

مرحله اول: بال مرغ را مرینیت کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه ارمنی پلو، بال‌های مرغ را بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پیاز شسته و بدون پوست را هم به صورت خلالی خرد کنید.

حالا، آبلیموی تازه، پودر سیر، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و مقداری زعفران دم کرده با با یکدیگر ترکیب کرده و همراه با پیاز خلالی به بال مرغ اضافه کنید. بال‌های مرغ را با این مواد کاملا ماساژ دهید تا همه ادویه‌ها و طعم‌ها به خوردشان برود.

در ادامه، بال مرغ مرینیت شده را در ظرف مناسب و درپوشیده‌ای بریزید یا روی ظرف را با سلفون بپوشانید. ظرف حاوی بال مرغ مرینیت شده را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا استراحت کند و طعم‌دار شود.

مرحله دوم: برنج، خلال بادام، خلال پسته و زرشک را بخیسانید

در این مرحله از طرز تهیه ته چین ارمنی، برنج را بشویید و همراه با آب و مقداری نمک در ظرف مناسبی بریزید و برای ۱ الی ۲ ساعت بخیسانید. خلال بادام و پسته را نیز به مدت ۱۰ دقیقه در مقداری آب یا گلاب بخیسانید.

زرشک را هم بشویید و پس از آبکشی کردن برای ۱۰ دقیقه در مقداری آب بخیسانید. سپس، خلال پسته (طرز تهیه خلال پسته) و خلال بادام (طرز تهیه خلال بادام) و زرشک را آبکشی کنید و به طور جداگانه کنار بگذارید تا بعدا آن‌ها را تفت دهید.

مرحله سوم: برنج را بجوشانید

بعد از خیس خوردن برنج به مدت کافی، قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب کرده و مقدار کمی نمک (یک قاشق چای‌خوری) به آن اضافه کنید. بگذارید آب بجوشد. سپس، برنج خیس خورده را در آب جوش بریزید و ۷ تا ۱۲ دقیقه منتظر بمانید تا قد بکشد و آماده پخت شود.

در این فاصله، حتما دانه‌های برنج را امتحان کنید و به محض دندان‌گیر شدن از روی حرارت بردارید. برنج دندان‌گیر (برنجی که مغزش خام و اطرافش نرم باشد) را در سبد بریزید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود.

همشهری آنلاین

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn