تاریخ انتشار : یکشنبه 22 مهر 1403 - 7:01
8 بازدید
کد خبر : 347019

شیره پزی در روستای تاریخی و هدف گردشگری هزاوه

شیره پزی در روستای تاریخی و هدف گردشگری هزاوه

جامعه ورزشی آفتاب نو: هر ساله همزمان با برداشت انگور از تاکستان‌های وسیع روستای هزاوه زادگاه امیرکبیر ،آیین شیره پزان در این روستای تاریخی برگزار می‌شود. مهمترین محصول روستای هزاوه انگور و قطب تولید شیره در استان مرکزی است. “شیره انگور” ماده ای سیاه رنگ و گاه کرم رنگ است که طی فرایندی از انگور

جامعه ورزشی آفتاب نو:

هر ساله همزمان با برداشت انگور از تاکستان‌های وسیع روستای هزاوه زادگاه امیرکبیر ،آیین شیره پزان در این روستای تاریخی برگزار می‌شود. مهمترین محصول روستای هزاوه انگور و قطب تولید شیره در استان مرکزی است.
“شیره انگور” ماده ای سیاه رنگ و گاه کرم رنگ است که طی فرایندی از انگور حاصل می شود. شیره معجزه خاصیت و نمونه بارزی از خلاقیت بشر در تولید محصولات مفید از میوه جات است.

هزاوه ای ها شیره انگور را در فرایندی ویژه می پزند. برداشت انگور، آبگیری، اضافه کردن خاکی مخصوص به آب انگور، استراحت یک شبه و در نهایت صاف کردن و حرارت دادن تا رسیدن به اکسیری سیاه رنگ که البته اگر چند ساعتی آنرا بزنند به اکسیری کرم رنگ تبدیل می شود.
باسلوق، رب انگور، سرکه و ترخینه دیگر محصولات جانبی است که در این فرایند تولید می شود .

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn