تاریخ انتشار : دوشنبه 23 مهر 1403 - 10:10
9 بازدید
کد خبر : 348260

طرز تهیه ترشی لبو و انار / به سریع ترین روش ممکن یه ترشی عالی درست کن

طرز تهیه ترشی لبو و انار / به سریع ترین روش ممکن یه ترشی عالی درست کن

شایانیوز- ترشی و شور از کنار غذاهای جذاب ایرونی هستن که با شروع فصل پاییز، بساط درست کردن اون ها توی خیلی از خونه ها برپا میشه و حال و هوای خاصی به محیط زندگی خانواده ها می بخشه. خیلی ها ترشی و شوری درست می کنن و یه شیشه از اون رو به عزیزان

شایانیوز- ترشی و شور از کنار غذاهای جذاب ایرونی هستن که با شروع فصل پاییز، بساط درست کردن اون ها توی خیلی از خونه ها برپا میشه و حال و هوای خاصی به محیط زندگی خانواده ها می بخشه. خیلی ها ترشی و شوری درست می کنن و یه شیشه از اون رو به عزیزان شون هدیه می دن و این کار زیبا هر سال این موقع تکرار میشه…

معمولا ترشی و شوری برای آماده شدن به مدت زمان حدود ۲ هفته تا یه ماه نیاز دارن اما ترشی هایی هم هستن که خیلی سریع تر آماده میشن. در این مطلب، طرز تهیه ترشی لبو و انار رو بهتون آموزش میدیم که خیلی خوشمزه ست و درست کردن اون خیلی راحته و بعد از گذشت چند ساعت میشه ازش استفاده کرد. این آموزش عالی رو از دست ندید و تا پایان همراه ما باشید.

torshi-labu-1

مواد لازم برای تهیه ترشی لبو و انار

انار بزرگ ۲ عدد

چغندر قرمز متوسط ۴ عدد

سرکه قرمز به میزان لازم

شکر ۲ قاشق غذاخوری

نمک کمی

طرز تهیه ترشی لبو و انار

مرحله اول

چغندرهای قرمز رو کاملا بشویید تا هیچ گل و لایی نداشته باشن سپس اون ها رو همراه شکر داخل یک قابلمه که تا نصفه آب شده، قرار بدید تا کاملا بپزن.

مرحله دوم

تا چغندرهای قرمز پخته میشن، انارها رو پوست بگیرید و دون کنید.

torshi-labu-6

مرحله سوم

وقتی چغندرهای قرمز کاملا پختن اون ها رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل یک ظرف گود، لبوی خرد شده، انار دون شده و نمک رو کاملا مخلوط کنید.

مرحله پنجم

یک شیشه با در محکم انتخاب کنید. دقت کنید که ظرف کاملا تمیز و خشک باشه. موادی که مخلوط کردید رو داخل شیشه بریزید و روی اون سرکه قرمز بریزید تا شیشه پر بشه.

مرحله ششم

در شیشه رو محکم ببندید و داخل یخچال بذارید و بعد از گذشت ۳ ساعت ترشی لبو و انار خوشمزه حاضره و می تونید اون رو میل کنید. نوش جان.

torshi-labu-5

نکات درست کردن ترشی لبو و انار

-در این دستور میزان لبو و انار تقریبا هم اندازه ست اما شما می تونید با توجه به ذائقه تون این میزان رو تغییر بدید.

-بهتره ترشی لبو و انار رو داخل ظرف شیشه ای با در فلزی بریزید تا هوا داخل اون نشه.

-به جای نگینی خرد کردن لبو، می تونید اون رو با دندونه درشت رنده کنید.

-این ترشی تا یک ماه داخل یخچال قابل نگهداری هست.

torshi-labu-2

اگر به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.

+

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn