ماهواره اینتلست ۳۳e به ۲۰ تکه تقسیم شد

ماهواره اینتلست ۳۳e به ۲۰ تکه تقسیم شد | راز فروپاشی در فضا چیست؟

بازدید:۹۶

صد آنلاین | ماهواره بوئینگ اینتلست ۳۳e به طور ناگهانی متلاشی شد و سبب بروز نظریه‌های عجیب و غریب شد. آیا یوفوها در این ماجرا نقش دارند؟ برای روشن شدن موضوع ادامه خبر را بخوانید.

به گزارش صد آنلاین،در سال ۲۰۱۶، بوئینگ با موفقیت ماهواره ارتباطی اینتلست ۳۳e را به فضا پرتاب کرد تا خدمات خود را به اروپا، آفریقا و آسیا ارائه دهد. اما اخیراً، این ماهواره به طور ناگهانی از کار افتاد و در یک فروپاشی هولناک به حداقل ۲۰ تکه بزرگ و هزاران تکه کوچک‌تر تبدیل شد. این حادثه مرموز، نیروی فضایی آمریکا را به تحقیق درباره دلایل آن وادار کرده و سوالات بسیاری را در زمینه ایمنی فضا و تداخلات احتمالی مطرح کرده است.

 

در سال ۲۰۱۶ بوئینگ ماهواره ارتباطی اینتلست ۳۳e را به فضا پرتاب کرد. این ماهواره بر فراز اقیانوس هند قرار گرفته بود و خدمات خود را برای اروپا، آفریقا و آسیا ارائه می‌کرد. هرچند که از روز شنبه ناگهان ماهواره از کار افتاد و روز دوشنبه نیز کاملا تکه‌تکه شد. هیچکس نمی‌داند دلیل این اتفاق چه بوده و حتی پای نیروی فضایی آمریکا نیز به ماجرا باز شده است.

 

فروپاشی ناگهانی ماهواره بوئینگ باعث حیرت همگان شده است. نیروی فضایی آمریکا اعلام کرد که ماهواره بوئینگ به حداقل ۲۰ تکه بزرگ تقسیم شده است و احتمالا هزاران تکه ریز نیز از آن جدا شده‌اند. هیچکدام از آنها نمی‌توانند تهدیدی برای ساکنین زمین قلمداد شوند. با وجود بررسی‌های گسترده، نیروی فضایی آمریکا نتوانسته دلیل چنین اتفاقی را تشخیص دهد.

 

 

به همین‌خاطر شرکت بوئینگ و سازمان‌های دولتی آمریکا کمیته خاصی را برای بررسی موضوع تشکیل داده‌اند. ماهواره متلاشی‌شده حدود ۶۶۰۰ کیلوگرم وزن داشت و از نظر ابعاد در حد یک لیموزین بود. اینتلست ۳۳e دومین ماهواره‌ پرتاب شده به فضا تحت برنامه Next Generation بوئینگ به‌حساب می‌آمد. اولین ماهواره IS-۲۹e نام داشت و پس از چند سال حضور در فضا دچار مشکل شد. دانشمندان اعلام کردند که طوفان خورشیدی باعث ایجاد نشتی در مخزن سوخت این ماهواره شده بود.

 

ماهواره IS-۲۹e قرار بود برای مدت ۱۵ سال در مدار زمین باقی بماند؛ اما نشت مخزن سوخت باعث شد که عمر کوتاهی داشته باشد. حالا شاهد فروپاشی دومین ماهواره بوئینگ در فضا هستیم. مشخص نبودن دلیل اصلی این اتفاق باعث شده که حدس‌های مختلفی مطرح شود. برخی افراد فورا پای یوفو و موجودات فضایی را به ماجرا باز کرده‌اند. به‌باور آنها فرازمینی‌ها با سلاح‌های خاص خود این ماهواره بزرگ را هدف قرار داده‌اند. هرچند که همانند بسیاری از ادعاهای مطرح شده در رابطه با یوفو هیچ مدرک یا نشانه‌ای برای اثبات آن وجود ندارد.

 

گروهی دیگر احتمال استفاده از یک سلاح فضایی خاص توسط روسیه یا چین را مطرح می‌کنند. در سال‌های اخیر تنش بین چین و آمریکا شدت گرفته است و دو کشور در حال رقابت در فضا هستند. چینی‌ها کاملا آگاهی دارند که در یک جنگ احتمالی ماهواره‌های آمریکا می‌تواند نقش مهمی ایفا کند. به همین‌خاطر بعید نیست که بخواهند سلاح خاصی را برای نابودی آنها طراحی و آزمایش کنند.

 

گروه سومی نیز وجود دارند که مشکل ماهواره بوئینگ را در ادامه مشکلات اخیر این شرکت می‌دانند و روی اشکال فنی تاکید می‌کنند. در هر صورت به‌نظر می‌رسد که روزهای بد بوئینگ تمامی ندارند. چندی پیش اشکال در فضاپیمای استارلاینر این شرکت باعث شد که دو فضانورد ناسا برای مدت زیادی در فضا سرگردان شوند. همچنین این شرکت با اتهام کلاه‌برداری در ماجرای هواپیمای ۷۳۷ مکس مواجه است و باید با اعتصاب ۳۰۰ هزار کارگر خود کنار بیاید.

 

البته نابودی ماهواره بوئینگ مشکل دیگری را نیز تشدید کرده است. در حال حاضر در اطراف کره زمین تعداد بسیار زیادی زباله فضایی قرار دارد. سازمان‌های فضایی سعی می‌کنند مسیر حرکتی ۳۰ هزار زباله بزرگ را بررسی کنند تا مشکلی برای ماموریت‌های مختلف پیش نیاید. حالا باید تکه‌های ماهواره آمریکایی را نیز به این زباله‌ها اضافه کرد.

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn