برای راه اندازی خط تولید سس به چه دستگاه هایی نیاز داریم؟

جهت برآورد هزینه‌های این خط تولید، باید بدانیم که برای راه‌اندازی خط تولید سس به چه دستگاه‌هایی نیاز داریم و باید از چه موادی استفاده نماییم. به همین دلیل در این متن اطلاعات مهمی در زمینه نحوه راه‌اندازی خط تولید و بسته‌بندی سس را برای شما بیان کرده‌ایم تا بتوانید با مطالعه آن کسب و کار خود را آغاز کرده و به بهترین شکل آن را اجرا نمایید.

آشنایی با انواع دستگاه‌های مورد نیاز جهت راه‌اندازی خط تولید سس

خط تولید انواع سس‌های کچاپ ،مایونز و … می‌تواند یک کسب و کار پر سود و عالی باشد، زیرا این روزها استفاده از انواع سس برای ساندویچ، سالاد، انواع غذاهای فست‌فودی و … موجب شده است که تقاضا برای ساخت این محصولات افزایش پیدا کند.

همانطور که گفتیم جهت راه‌اندازی خط تولید انواع سس، به محصولات اولیه گوناگون، دستگاه‌های مختلف و تجهیزات متفاوتی احتیاج است. مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید انواع سس شامل موارد زیر می‌شوند:

  • روغن

  • انواع شیرین‌کننده

  • امولسیفایر

  • مواد اسیدی

  • مواد نگهدارنده

  • صمغ

  • گلوتامات سدیم

پس از آشنایی با مواد اولیه مورد نیاز، پیش از هرچیز شما باید ابتدای مسیر مشخص نمایید که قرار است نحوه بسته‌بندی سس‌ها چگونه باشد. به طور کلی بر اساس کاربرد سس‌ها، دو نوع بسته‌بندی را می‌توان انتخاب نمود که شامل موارد زیر می‌شوند:

جهت استفاده از هر یک از این بسته‌بندی‌ها، باید از دستگاه جداگانه‌ای استفاده نمایید که در ادامه این دستگاه‌ها را به شما معرفی خواهیم کرد.

دستگاه پرکننده قوطی یا دستگاه بسته‌بندی ساشه‌ای

همانطور که گفتیم دستگاه مورد نظر جهت بسته‌بندی سس‌ها به صورت قوطی و شیشه‌ای، و یا بسته‌های تک‌نفره با یکدیگر متفاوت بوده و هر یک کاربرد متفاوتی دارند. این دستگاه‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

در صورتی که قصد بسته‌بندی سس‌ها به صورت شیشه‌ای یا قوطی را دارید، باید از دستگاه پرکن مایعات غلیظ استفاده نمایید. از دستگاه پرکن مایعات غلیظ برای پر کردن ظروف شیشه‌ای، پلاستیکی و فلزی از محصولاتی همچون سس، مربا، مارمالاد، شکلات و … استفاده می‌شود. این دستگاه به شما کمک می‌کند که بدون دخالت دست و به صورت اتوماتیک، قوطی‌ها را در حجم مورد نیاز پر کرده و بدین صورت از بهداشتی بودن محصول و بسته‌بندی آن اطمینان حاصل کنید.

نحوه عملکرد دستگاه پرکن مایعات غلیظ به این صورت است که مایعات بر اساس حجم سیلندر درون ظرف پر می‌شوند. به عبارت دیگر، حجم سیلندر دستگاه بر اساس حجم ظرف مورد نظر برای پر کردن از سس تنظیم شده و سیلندر کمک می‌کند که مایع کمی روان‌تر شده و به داخل ظرف ریخته شود. در برخی از این دستگاه‌ها، مایع در داخل مخزن کمی گرم می‌شود تا بتوان آن را به راحتی درون ظرف مورد نظر ریخت.

برای خرید جدیدترین مدلهای پرکن مایعات اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی با شماره ۰۹۱۲۴۴۸۸۰۱۱ تماس بگیرید.

دستگاه بسته‌بندی ساشه

بسته‌بندی ساشه در واقع به بسته‌های کوچک و تک‌نفره‌ای گفته می‌شود که می‌توان برای انواع مواد غذایی مختلف مانند سس‌ها، نمک، فلفل، انواع قهوه‌های فوری و … استفاده نمود. این بسته‌بندی می‌تواند از انواع مواد مایع، جامد و پودری، گرانولی و … پر شده و در مکان‌های مختلف از جمله رستوران‌ها، هتل‌ها، کافه‌ها و … به کار برده شوند.

دستگاه بسته‌بندی ساشه مایعات، دستگاهی است که باید برای پر کردن بسته‌های ساشه تک‌نفره استفاده نمود. اما باید در نظر داشته باشید که این دستگاه می‌تواند هم برای انواع مایعات غلیظ و هم مایعات رقیق طراحی شود. به همین دلیل از دستگاه بسته‌بندی ساشه مایعات غلیظ برای پر کردن بسته‌های تک نفره سس استفاده می‌شود. بسته‌بندی ساشه علاوه بر کاربرد آسان و راحت، می‌تواند از محصول مورد نظر در برابر نفوذ رطوبت، گرد و خاک و عوامل بیماری‌زا به داخل آن جلوگیری نماید.

برای خرید دستگاه ساشه با شماره ۰۹۱۲۵۸۸۳۴۶۹ تماس بگیرید.

دستگاه لیبل‌زن گرد و یک‌طرفه

دستگاه لیبل‌زن برای درج برچسب بر روی بسته‌بندی قوطی یا شیشه‌ای سس استفاده می‌شود که می‌تواند این لیبل را به صورت گرد و یا حالت قوطی بر روی آن بچسباند. اطلاعات و برند محصول بر روی این لیبل نوشته شده است تا بتوان به کمک آن بهتر این محصول را به خریداران و مشتریان معرفی نمود. این دستگاه در بازاریابی و فروش محصول نقش بسزایی دارد.

دستگاه غلاف‌زن به دور درب شیشه سس

دستگاه غلاف‌زن لیبل پلاستیکی که دور تا دور درب شیشه‌ای یا پلاستیکی سس قرار گرفته است را پرس کرده و از نشتی و ریختن مواد داخل آن به بیرون ظرف جلوگیری می‌کند.

دستگاه درب‌بند در خط تولید سس

این دستگاه می‌تواند به صورت دستی، برقی و بادی جهت قرار دادن درب بر روی ظرف فلزی، شیشه‌ای، پلاستیکی و … سس مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه به نیروی انسانی کمتری نیاز داشته و به خط تولید سس و بسته‌بندی آن، سرعت بیشتری می‌بخشد.

دستگاه تاریخ‌زن در خط تولید سس

این دستگاه می‌تواند تاریخ تولید و انقضای محصول را بر روی قوطی یا بسته ساشه سس درج کند که در انواع متفاوت بزرگ و کوچک در کارخانه‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

میز ترافیک گردان

میز ترافیک دستگاهی است که در خط تولید محصولات با تیراژ بالا استفاده می‌شود. عملکرد این دستگاه بدین صورت است که محصولات پس از گذراندن مراحل تولید و بسته‌بندی، بر روی این دستگاه قرار گرفته و این امکان را برای اپراتور ایجاد می‌کند که بتوان این محصولات را جمع‌آوری کند. میز ترافیک می‌تواند گردان نیز باشد که این مدل به اپراتور کمک می‌کند که در انتهای خط تولید قرار گرفته و عملیات برداشتن، ردیف کردن و قرار دادن آن در بسته‌بندی‌های بزرگ‌تر را انجام دهد. پس از این مرحله، محصولات برای شیرینگ پک و بسته‌بندی نهایی آماده می‌شوند.

دستگاه شیرینگ پک کفی‌دار

دستگاه شیرینگ پک، به عنوان آخرین دستگاه و مرحله نهایی در خط تولید سس شناخته می‌شود که می‌تواند بسته‌های سسی که تولید شده‌اند را در تعداد مشخص به وسیله نایلون‌های مخصوص بسته‌بندی می‌کنند تا به توان به راحتی آن را جابجا نمود. علاوه بر این، این کار باعث مرتب کردن محصولات در یک بسته‌بندی بزرگ‌تر با تعدادی مشخص می‌شود، تا مشتریان بتوانند این سس‌ها را به صورت عمده برای فروشگاه‌ها و مغازه‌های خود خریداری نمایند.

برای مشاهده مدلهای مختلف دستگاه شیرینگ پک کلیک کنید و برای ثبت سفارش خرید با شماره ۰۹۱۲۱۱۶۷۶۸۳ تماس بگیرید.

نحوه عملکرد این دستگاه به این صورت است که محصول پس از تولید به این دستگاه فرستاده می‌شود تا نایلون شیرینگ به دور آن کشیده شود. سپس به تونل حرارتی وارد می‌شود تا با وارد شدن حرارت به نایلون، به دور محصول بچسبد. پس از جذب نایلون، محصول از تونل خارج شده و با بسته‌بندی نهایی خود آماده انتقال به فروشگاه‌های مختلف می‌شود.

 

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn