معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت؛
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در سالهای اخیر با اقدامات انجام شده در این دانشگاه و انجام غربالگری شبکیه نوزادان نارس، آمار ابتلا به رتینوپاتی و نابینایی به صفر رسیده است.
به گزارش آنا، محمد دهقانی گفت: مرکز آموزشی درمانی خدماتی و تحقیقاتی ROP دربیمارستان خاتم الانبیا (ص) وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد یک مرکز دولتی است که بعنوان تنها مرکز کنترل ودرمان رتینوپاتی نوزادان نارس در کل استان خراسان به شمار میآید و رسالت اصلی این مجموعه مشارکت مسئولانه در حفظ سلامت بینایی نوزادان میباشد.
وی با بیان اینکه در راستای شناسایی زودهنگام بیماران رتینوپاتی، برنامه پزشکی از راه دور و ارسال تصاویر به بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) در حال انجام است تصریح کرد: هدف عمده استفاده از تصویربرداری از راه دور دیجیتال برای شناسایی افراد دارای ROP است که نیاز اکید به مراجعه حضوری برای تشخیص قطعی و درمان را دارند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه امروزه لزوم برنامه ریزی در راستای ترسیم یک چشم انداز مناسب برای ارائه خدمات بیماران چشم امری ضروری است خاطر نشان کرد: طبق این چشم انداز قادر خواهیم بود در توزیع نیروی متخصص و تجهیزات چشم پزشکی طبق سند درمان برای بیماران گام برداریم.
به اختلالاتی که موجب آسیب به شبکیه (رتین) چشم میشود، رتینوپاتی میگویند؛ شبکیه محل تشکیل تصویر چشم و انتقال دادهها به مغز است لذا رتینوپاتیهای بسته به شدت میتوانند موجب تاری دید تا کوری شوند.