تاریخ انتشار : سه شنبه 29 آبان 1403 - 9:10
15 بازدید
کد خبر : 389146

طرز تهیه گران ترین شکلات پسته دبی

طرز تهیه گران ترین شکلات پسته دبی

این رسپی مربوط به شکلات وایرال دبی است که مدتی در تیک تاک و شبکه‌های اجتماعی معروف و محبوب شده بود. خبر خوب این است که درست کردن این شکلات تخته‌ای خاص پیچیده نیست و برای تهیه کردنش به تجهیزات زیادی نیاز ندارید، اما لازم است از بهترین مواد اولیه استفاده کنید تا طعم‌ها را

این رسپی مربوط به شکلات وایرال دبی است که مدتی در تیک تاک و شبکه‌های اجتماعی معروف و محبوب شده بود. خبر خوب این است که درست کردن این شکلات تخته‌ای خاص پیچیده نیست و برای تهیه کردنش به تجهیزات زیادی نیاز ندارید، اما لازم است از بهترین مواد اولیه استفاده کنید تا طعم‌ها را به درستی به دست آورید. این شکلات به خمیر پسته و رشته‌ی کادایف نیاز دارد. دستور تهیه‌ی زیر شبیه به شکلات دبی است و می‌توانید آن را در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

 ۳۰۰ گرم شکلات تلخ
 ۱۰۰ گرم شکلات شیری
 ۱ قاشق چای‌خوری روغن نارگیل
 ۵۰ گرم شکلات سفید

مواد لازم برای مغز پسته‌ای

 ۱۵۰ گرم رشته‌ی کادایف
 ۷۵ گرم خمیر پسته
 ۱۵ گرم پودر پسته
 نمک به مقدار کم

مواد لازم اختیاری

 رنگ خوراکی برای مخلوط کردن با شکلات سفید

طرز تهیه

 رشته‌ی کادایف را خرد می‌کنیم تا زمانی که ریز شود و آنها را روی حرارت کم در تابه تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شوند. این کار ۳ تا ۵ دقیقه طول می‌کشد. آن را خوب هم می‌زنیم تا نسوزد، اگر این کار را به خوبی انجام ندهیم، مغز وسط شکلات تردی لازم را در هر لقمه نخواهد داشت. بعد از این که رشته‌ها به رنگ طلایی درآمد، حرارت را خاموش می‌کنیم، رشته‌ها را به یک کاسه منتقل می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
 اگر خمیر پسته سفت باشد، آن را گرم می‌کنیم تا نرم و روان شود. (برای این کار می‌توانیم از ماکروفر کمک بگیریم.)
 روی کادایف ترد، کمی نمک می‌پاشیم و پودر پسته را به این مخلوط اضافه می‌کنیم.
 سپس شیر و شکلات تلخ آب شده را در یک کاسه مخلوط می‌کنیم. (برای آب کردن شکلات می‌توانیم از ماکروفر استفاده کنیم) پس از آن روغن نارگیل را به این ترکیب اضافه می‌کنیم، هم می‌زنیم و کنار می‌گذاریم.
 شکلات سفید را در کاسه‌ی دیگری ذوب می‌کنیم و به چند کاسه‌ی کوچکتر تقسیم می‌کنیم تا با رنگ خوراکی رنگ‌آمیزی شوند.
 رنگ‌های مختلف شکلات را روی پایه‌ی قالب می‌ریزیم، سپس روی شکلات تیره‌ی ذوب شده می‌ریزیم و با پشت قاشق آن را به طور مساوی در قالب پخش می‌کنیم و گوشه‌ها و سطح را کاملا می‌پوشانیم.
 هر قالب را با مغز پسته پر می‌کنیم و قسمت بالایی آن را به طور مساوی صاف می‌کنیم.
 قسمت بالایی را با شکلات تلخ ذوب شده‌ی بیشتر پر می‌کنیم و به طور مساوی می‌پوشانیم. مطمئن می‌شویم که اضافات را جدا کرده و قالب را برای چند دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود.
 شکلات را از فریزر و قالب خارج می‌کنیم، آن را با چای، قهوه یا بعد از غذا سرو می‌کنیم.

نکات

 رشته‌های کادایف را خوب تفت می‌دهیم تا ترد شود.
 اگر در آب و هوای بسیار گرم زندگی می‌کنید، اجازه دهید قبل از اینکه مواد میانی را اضافه کنید اولین لایه‌ی شکلات چند دقیقه در فریزر سفت شود و روی آن را با شکلات بیشتری بپوشانید تا یک تکه شکلات تمیز به دست آورید.

پستاکو

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn