ترفند تشخیص پنیر سالم

جامعه ورزشی آفتاب نو:

وی تاکید کرد: پنیر باکیفیت باید دارای بافت یکنواخت، رنگ طبیعی، و بوی مطبوع باشد و از مواد اولیه طبیعی تهیه شده باشد. همچنین، میزان چربی و نمک متعادل در پنیر از دیگر نشانه‌های کیفیت بالای این محصول است.

کارشناس سازمان غذا و دارو افزود: سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت عمومی، معیارهای سخت‌گیرانه‌ای برای محتوای میکروبی و فرآیند تولید پنیر دارد.

وی همچنین به اهمیت نظارت بر نوع پنیر و شرایط بسته‌بندی و نگهداری آن اشاره کرد و گفت: پنیر باید در بسته‌بندی‌های مناسب و به دور از رطوبت و نور مستقیم نگهداری شود.

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی در ادامه به نظارت‌های دوره‌ای و سرزده سازمان اشاره و بیان کرد: کارشناسان سازمان به صورت منظم از کارخانجات تولید پنیر بازدید و نمونه‌هایی از محصولات را برای آزمایش‌های کنترل کیفیت به آزمایشگاه‌های مجهز ارسال می‌کنند. همچنین، اطلاعات مربوط به تاریخ تولید، ترکیبات تغذیه‌ای، و میزان چربی و کالری به دقت بررسی می‌شود.

رضوی موسوی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو علاوه بر بازرسی‌های مستقیم، آموزش و آگاهی‌رسانی به مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان را نیز در دستور کار دارد تا با ارائه اطلاعات دقیق، مصرف‌کنندگان بتوانند محصولات سالم‌تری انتخاب کنند. اقدامات نظارتی سازمان و همکاری با دستگاه‌های دیگر، سبب شناسایی و توقیف محصولات غیرمجاز شده و به ارتقاء سلامت عمومی جامعه کمک می‌کند.

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn