دستور پخت انار پلو؛ غذای مخصوص شب یلدا

جامعه ورزشی آفتاب نو:

به گزارش پارسینه به نقل از خبرآنلاین، اگر به گوشت قرمز علاقه ندارید می‌توانید انار پلو را با مرغ آماده کنید. برای تهیه این غذا به یک‌ونیم ساعت زمان نیاز دارید. در کنار این غذا می‌توانید دسر شب یلدا را نیز تهیه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه انار پلو با مرغ

عنوان مقدار

 

فیله مرغ ۵۰۰ گرم

پیاز بزرگ ۲ عدد

زعفران دم‌کرده ۲ قاشق غذاخوری

 

گشنیز خرد شده ۱ پیمانه

 

دانه انار ۱ پیمانه

برنج ۴ پیمانه

سیب‌زمینی متوسط ۲ عدد

فلفل سیاه، قرمز، زردچوبه و نمک به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه انار پلو با مرغ

مرغ را بشویید. سپس به اندازه مکعب‌های ۲ در ۲ برش دهید. پیاز را خلال کنید. مرغ را در ترکیب پیاز و ادویه قرار دهید. مواد را در یخچال بگذارید تا مرغ طعم‌دار شود.

 

پیاز دیگر را با روغن تفت دهید. سپس تکه‌های مرغ را همراه با پیاز تفت دهید. گشنیز خرد شده و دانه‌های انار را به مرغ اضافه کنید و کمی تفت دهید. گاز را خاموش کنید.

مقداری آب در قابلمه بریزید و پس از به جوش آمدن برنج را درون آن بریزید. برنج را آبکشی کنید.

سیب‌زمینی‌ها را به صورت ورقه‌های نه چندان نازک برش دهید. مقداری روغن و زردچوبه درون قابلمه بریزید و سیب‌زمینی‌ها را کف قابلمه بچینید.

 

مقداری برنج روی سیب‌زمینی‌ها بریزید. یک لایه مواد سرخ شده روی برنج بریزید و مجدد مقداری برنج. این روند را آن‌قدر تکرار کنید تا مواد تمام شوند. درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. پس از حدود یک ساعت غذای شما آماده است. نوش جان!

WhatsApp_Image_2020-12-19_at_00

طرز تهیه انار پلو قزوینی

بجز آش شب یلدا، انار پلوی قزوینی نیز غذایی است که بدون گوشت تهیه می‌شود. اما شما می‌توانید بسته به ذائقه خود از مرغ یا گوشت قرمز استفاده کنید.

بجز آش شب یلدا، انار پلوی قزوینی نیز غذایی است که بدون گوشت تهیه می‌شود. اما شما می‌توانید بسته به ذائقه خود از مرغ یا گوشت قرمز استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه انار پلو قزوین

عنوان مقدار

برنج ۲ پیمانه

دانه انار ۱.۵ پیمانه

خلال پسته یک‌سوم پیمانه

گشنیز خرد شده ۱ پیمانه

کشمش پلویی نصف پیمانه

پودر تخم گشنیز نصف قاشق چای‌خوری

زعفران دم‌کرده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه انار پلو قزوینی

برنج را در آب خیس کنید. در این فاصله گشنیز خرد شده، کشمش پلویی، خلال پسته را همراه با مقداری ادویه تفت دهید.

در قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و پس از جوش آمدن برنج را به آن اضافه کنید. پس از جوش خوردن برنج را آب‌کشی کنید.

مقداری روغن درون قابلمه بریزید. سپس برنج را به آن اضافه کنید. یک لایه از موادی که از قبل تفت داده‌اید را به برنج اضافه کنید. مواد تفت داده شده و برنج را لایه‌ای روی هم بریزید. درب قابلمه را بگذارید تا پلو دم بکشد. پس از ۴۵ دقیقه غذای شما آماده است. نوش جان! می‌توانید برای تزیین غذا از خلال پسته یا برگ‌های ریحان استفاده کنید.

طرز تهیه انار پلو شیرازی

انار پلوی شیرازی با گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا به قلقلی‌های کوچک نیاز دارید.در ادامه به مواد لازم برای تهیه این غذا برای ۴ نفر و طرز تهیه آن اشاره کرده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه انار پلو شیرازی

عنوان مقدار

برنج ۴ پیمانه

دانه انار ۳ پیمانه

خلال پسته دوسوم پیمانه

گشنیز خرد شده ۲ پیمانه

کشمش پلویی ۱ پیمانه

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

کره ۲ قاشق غذاخوری

آرد نخود ۲ قاشق غذاخوری

پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای‌خوری

نمک، روغن و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه انار پلو شیراز

پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخ‌کرده، آرد نخود، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید. گوشت را خوب ورز دهید. سپس آن را به صورت توپ‌های کوچک در آورید و سرخ کنید.

در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و دانه انار، کشمش پلویی، گشنیز خرد شده و ادویه‌ها را در آن تفت دهید.

در قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و پس از جوش آمدن برنج را به آن اضافه کنید. پس از جوشیدن برنج آن را آبکشی کنید.

در قابلمه دیگر کمی روغن بریزید و مقداری برنج به آن اضافه کنید. چند قاشق از مواد تفت داده شده را روی برنج بریزید. مجدد لایه‌ای برنج روی مواد بریزید. این کار را آن‌قدر تکرار کنید تا برنج و مواد تفت داده شده به صورت لایه‌ای روی هم قرار بگیرند. می‌توانید برای جا افتادن قلقلی‌ها در نهایت آن‌ها را روی لایه آخر بچینید. درب قابلمه را بگذارید. پس از حدود ۴۵ دقیقه انار پلو شیرازی شما آماده است. نوش جان!

WhatsApp_Image_2020-12-19_at_00-1

سخن آخر؛ انار پلو از آن دست غذاهایی است که هرکس باید حداقل یک‌بار در طول زندگی خود آن را امتحان کند. این غذا طعم ملس و خوشمزه‌ای دارد و در کمتر از دو ساعت تهیه می‌شود. بسته به ذائقه خود می‌توانید از گوشت مرغ یا گوشت چرخ‌کرده برای تهیه انار پلو استفاده کنید. اما اگر به مصرف گوشت علاقه‌ای ندارید نگران نباشید. انار پلوی قزوینی غذای یلدایی است که شما می‌توانید برای شب‌های سرد پاییز و زمستان آن را تهیه کنید.


تهران دوست داشتنی H4

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn