روش تهیه مربای انار در خانه

به گزارش آفتاب نو، برای این کار پیش از هر چیز انتخاب انار بسیار مهم است و بعدش کافی است مراحل گفته شده را با دقت اجرا کنید.

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۶۰دقیقه

تعداد نفرات: ۵نفر

مواد لازم

آب انار: یک لیتر

انار:۵عدد

آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری

شکر:۴ لیوان

روش تهیه:

۱-ابتدا انارها را دانه و پوست‌های سفید داخل انار را کاملا جدا کنید. پس از آن دانه‌ها را بشویید.

۲-با استفاده از آبمیوه‌گیری، غذاساز، چرخ گوشت و… آب‌انارها را بگیرید و از صافی رد کنید تا یکدست شود.

۳-سپس شکر را با آب انار ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا شربت غلیظ شده و به قوام برسد. هنگام جوشیدن حتما کف روی آب انار را بردارید.

۴- بعد از حدود ۴۵ دقیقه دانه‌های انار را اضافه کرده و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه ‌کنید.

۵- سپس حدود ۳۰ دقیقه اجازه ‌دهید تا با شعله کم بجوشد. بعد زیر ظرف را خاموش کنید و مربا را پس از خنک‌شدن در ظرف خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید و پس از سردشدن نوش‌جان کنید.

نکته: برای نگهداری طولانی‌مدت مربا بهتر است از ظروف شیشه‌ای استفاده کنید. ظرف باید کاملا خشک باشد تا کپک نزند.

منبع خبر: همشـهری

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn