طرز تهیه آش شغلم با دم گوساله

جامعه ورزشی آفتاب نو:

مواد لازم برای تهیه آش شلغم با دم گوساله:

پیاز ۳ عدد کوچک

شلغم یک عدد بزرگ

ماست ۳ قاشق غذاخوری

گوشت دم گوساله یک تکه(طول استخوان آن به اندازه ۴ بند انگشت باشد)

سبزی آش ۴۰۰ گرم(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)

سیر داغ یک قاشق غذاخوری

لپه پخته شده ۴۰۰ گرم

عدس پخته شده ۴۰۰ گرم

بلغور یک لیوان

زردچوبه یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه یک قاشق چای خوری

فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری

نمک به میزان لازم

طرز تهیه آش شغلم با دم گوساله

طرز تهیه آش شلغم با دم گوساله: ابتدا پیازها را خلالی خرد می کنیم. سپس شغلم را رنده می کنیم. پیازها را با روغن سرخ می کنیم و بعد از کمی تفت دادن گوشت دم گوساله را به آن می افزاییم و مجددا تفت می دهیم. نمک و فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به گوشت اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم و یک قاشق غذاخوری سیرداغ به آن می افزاییم.

سپس آب جوش داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد. بعداز پخت، گوشت ها را از استخوان جدا می کنیم و داخل آب برمی گردیم و استخوان را کنار می گذاریم. یک لیوان بلغور داخل آب گوشت می ریزیم( شما از هر بلغوری که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید) و کمی آب گوشت را هم می زنیم تا بلغورها باز شود.

سپس شلغم های رنده شده و سبزی آش را اضافه می کنیم. بعد از ۵ دقیقه لپه و عدس پخته شده را به ترکیب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه بجوشد.

آش شلغم ما آماده است و در این روزهای سرد بسیار می چسبد. این آش را حتما باید با ماست میل کنید. نوش جان.

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn