به گزارش پارسینه به نقل از تسنیم، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تهران، هفته گذشته را براساس آنچه که مصوبه کارگروه اضطرار استان تهران عنوان میشود، تعطیل بودند و یا کلاسهای درس خود را به شکل مجازی برگزار کردند.
هر چند جلسات این کارگروه روزانه برگزار میشود و تصمیمات این کارگروه برای تعطیلی دانشگاهها در روزها و هفته آینده هنوز قابل پیش بینی نیست اما دانشگاه شهید بهشتی اواخر شب گذشته با درج اطلاعیهای در کانال خبری خود از برگزاری کلاسهای آموزشی این دانشگاه از روز شنبه اول دی ماه تا پایان نیم سال تحصیلی ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ به صورت غیرحضوری خبر داد.
این دانشگاه علت این تصمیم را استناد به دستور العمل وزارت علوم اعلام کرده است.
طبق اخبار رسیده به خبرنگار تسنیم، مسئولان دانشگاه تهران نیز از وزارت علوم خواستهاند اختیار مجازی کردن آموزش دانشگاه را به صورت هفتگی به دانشگاه واگذار کند. بر این اساس اگر استانداری شنبه، دانشگاهها را تعطیل اعلام کند، با توجه به اختیار و تصمیم دانشگاه، کلاسهای کل هفته به صورت مجازی برگزار شود.
هر چند وزارت علوم هنوز به صورت رسمی این موضوع را تایید نکرده است اما وزیرعلوم در سخنان روز گذشته خود در حیاط دولت گفته بود: ((از آنجا که آموزشهای مجازی، ممنوع شده بود، به خاطر شرایط غیر قابل پیشبینی، به دانشگاهها مجوز دادیم به هر شکل ممکن و با استفاده از ظرفیت آموزشهای مجازی، کلاسهای عقبمانده را جبران کنند. بنابراین همه دانشگاهها موظفند از ظرفیت آموزش مجازی برای جبران عقبماندگی آموزشی استفاده کنند.))
با توجه به اینکه بر اساس تقویم آموزشی دانشگاهها، نیمسال تحصیلی دانشگاههای مختلف تهران عمدتا تا ۲۰ دیماه پایان مییابد، اگر تصمیم وزارت علوم در این زمینه قطعی باشد کلاسهای دانشگاهها در دی ماه عمدتا مجازی و برخط برگزار میشود.
آخرین باری که دانشگاههای تهران کلاسهای درس خود را به صورت مجازی برگزار کردند دوران شیوع کرونا در کشور بود که باعث تعطیلی ۲ ساله آموزش حضوری در دانشگاهها شد. موضوعی که ۱۴ فروردین سال ۱۴۰۱ با تزریق واکسن به دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه و بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا کشور در دولت قبل پایان یافت.
بسیاری از کارشناسان و اساتید برگزاری کلاسهای آموزشی به صورت مجازی را باعث پایین رفتن کیفیت آموزش می دانند و با آن مخالف هستند.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.