به گزارش آفتاب نو از اصفهان؛ سعید ابراهیمی معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به راهاندازی موزه تاریخ شهرداری اصفهان اظهار کرد: در شهرداری این کلانشهر از سالهای گذشته اسناد و مدارکی موجود است که دارای ارزش تاریخی بوده و عمارت باغ زرشک این کلانشهر بهعنوان کاخموزهای که خود دارای سابقه تاریخی است و قدمت بسیاری دارد، میتواند محلی باشد که در آن حافظه تاریخی شهرداری به نمایش گذاشته شود.
وی افزود: فلسفه موزه بلدیه آن است که بتواند این آثار و اسناد ارزشمند را به نمایش بگذارد، چراکه این اسناد نشان میدهد شهرداری اصفهان نیز بهلحاظ قدمت، برنامهریزی و عملکرد، سازمانی پویا بوده است.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان تصریح کرد: این موزه شامل اشیای تاریخی، هدایایی که به شهرداری تقدیم شده و مجموعه نفیسی از آثار، اسناد، نامهها و کتب بسیار قدیمی است.
ابراهیمی با بیان اینکه نگهداری اسناد و مدارک در موزه شهرداری برای مدیران جدید مفید است، ادامه داد: مدیران میتوانند قدمت و پیشینه شهر خود و اقداماتی که از گذشته تاکنون انجام شده را در آن مشاهده کنند، همچنین چراغ راهی برای آینده آنها باشد.
وی با بیان اینکه اقدام خوبی که در حال حاضر انجام میشود، این است که تمام اسناد و مدارک در سایت اسناد بارگذاری میشود، افزود: الکترونیکی شدن اسناد موجب میشود تا این گنجینهها در اختیار همه قرار گیرد و بهصورت موازی یک موزه مجازی از اسناد شهرداری اصفهان داشته باشیم.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با بیان اینکه تمام حوزههای شهرداری باید برای تکمیل این مخزن و پایگاه اطلاعاتی کمک کنند، تصریح کرد: در حوزه برنامهریزی کتابهای بودجه مربوط به سالهای ۴۶ و ۴۷ است که بسیار قدیمی است، طبقهبندیهای بودجه، مقدمات بودجه و مواردی که در بودجه مطرح میشده، تمام موارد قابل یادگیری است.
ابراهیمی با بیان اینکه این موزه قابلیت بازدید برای مردم را دارد و نشان میدهد که شهرداری یک سازمان با قدمت است که سالهای سال تجربه و فعالیت داشته است، خاطرنشان میکند: موزه تاریخ شهرداری اصفهان کمک میکند تا اعتماد مردم به این نهاد بیشتر شود.
اصفهان/ بهمن راعی