تاریخ انتشار : سه شنبه 6 شهریور 1403 - 11:09
18 بازدید
کد خبر : 291363

طرز تهیه دمی باقلا (دمپختک) / یه غذای ساده اما خیلی مقوی و خوشمزه

طرز تهیه دمی باقلا (دمپختک) / یه غذای ساده اما خیلی مقوی و خوشمزه

شایانیوز- غذاهای ساده که سریع هم آماده میشن خیلی طرفدار دارن؛ با افزایش سرعت زندگی ها و پر مشغله شدن آدم ها، غذاهایی که میشه با مواد اولیه محدود و بدون صرف زمان زیاد درستشون کرد، خیلی مورد توجه قرار دارن. پلوهای ساده و بدون گوشت مثل دمی گوجه، رشته پلو و دمپختک که هم

شایانیوز- غذاهای ساده که سریع هم آماده میشن خیلی طرفدار دارن؛ با افزایش سرعت زندگی ها و پر مشغله شدن آدم ها، غذاهایی که میشه با مواد اولیه محدود و بدون صرف زمان زیاد درستشون کرد، خیلی مورد توجه قرار دارن. پلوهای ساده و بدون گوشت مثل دمی گوجه، رشته پلو و دمپختک که هم خیلی خوشمزه هستن و هم وقت زیادی برای پختشون لازم نیست.

دمی باقلا یا دمپختک هم یکی دیگه از این غذاهای ساده و سریعه که در کنار سالاد شیرازی یه ترکیب بهشتی میسازه و حسابی از خوردنش لذت خواهید برد. در ادامه طرز تهیه دمی باقلا (دمپختک) به روش اصیل و سنتی رو بهتون آموزش میدیم. این دستور فوق العاده رو از دست ندید.

dami-baghali-4

مواد لازم برای تهیه دمی باقلا (دمپختک)

برنج ۳ و نیم پیمانه

باقلا زرد خشک یک پیمانه

پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

زردچوبه یک قاشق چایخوری

کره ۸۰ گرم

روغن مایع به مقدار لازم

dami-baghali-5

طرز تهیه دمی باقلا (دمپختک)

مرحله اول

از یکی دو ساعت قبل برنج و باقلا زرد رو چند بار بشویید و هر کدوم رو به صورت جداگانه با مقداری آب خیس کنید.

مرحله دوم

داخل یک قابلمه مقداری آب، کمی نمک و باقلا زرد رو بریزید و روی حرارت بذارید تا برای حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزه.

مرحله سوم

 داخل یک تابه روغن بریزید و زردچوبه رو داخلش یک دقیقه تفت بدید سپس پیازداغ رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم تفت بدید و از روی حرارت بردارید.

dami-baghali-6

مرحله چهارم

برنج رو به همراه باقلا پخته، کره، نصف مخلوط پیازداغ و ۵ پیمانه آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بذارید تا به جوش بیاد و آب برنج کاملا تبخیر بشه.

مرحله پنجم

روی قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دمی باقلا (دمپختک) دم بکشه. وقتی دم کشید اون رو داخل ظرف مورد نظرتون بکشید و روی اون رو با بقیه پیازداغ تزئین و سرو کنید. نوش جان.

dami-baghali-2

فوت و فن پخت دمی باقلا (دمپختک)

-هنگام پخت باقلا زرد، کف روی آب رو با قاشق جمع کنید و دور بریزید.

-در زمان جوشیدن برنج یکی دو بار به آرومی برنج رو هم بزنید.

-زمان پخت برای باقلاهای مختلف متفاوته. هنگام پختن باقلا اون رو تست کنید و اگر پخته بود، از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.

-در صورت تمایل می تونید از دو قاشق غذاخوری شوید خشک در تهیه دمی باقلا (دمپختک) استفاده کنید.

-در صورت تمایل می تونید در کنار دمی باقلا تخم مرغ نیمرو هم سرو کنید.

اگر به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn