تاریخ انتشار : دوشنبه 9 مهر 1403 - 10:31
7 بازدید
کد خبر : 332018

طرز تهیه کلوچه خرمایی گردویی / میان وعده مقوی و خوشمزه برای بچه ها

طرز تهیه کلوچه خرمایی گردویی / میان وعده مقوی و خوشمزه برای بچه ها

شایانیوز- تغذیه مخصوصا برای بچه ها موضوع خیلی مهمیه که در ۹ ماه سال تحصیلی مهم تر هم میشه. میشه با تهیه خوراکی های مقوی و خوشمزه توی خونه که سالم هم هستن، میان وعده های عالی برای بچه هامون آماده کنیم. کیک یزدی، دونات و کیک هویج و گردو گزینه های خوبی هستن که بچه

شایانیوز- تغذیه مخصوصا برای بچه ها موضوع خیلی مهمیه که در ۹ ماه سال تحصیلی مهم تر هم میشه. میشه با تهیه خوراکی های مقوی و خوشمزه توی خونه که سالم هم هستن، میان وعده های عالی برای بچه هامون آماده کنیم. کیک یزدی، دونات و کیک هویج و گردو گزینه های خوبی هستن که بچه ها هم خیلی دوسشون دارن.

کلوچه خرمایی گردویی هم یه میان وعده خیلی مقوی و جذابه که برای دانش آموزان مخصوصا توی فصل پاییز می تونه خیلی مفید و مناسب باشه. در این مطلب، طرز تهیه کلوچه خرمایی گردویی رو با بهترین روش بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

nan-khormaei-3

مواد لازم برای تهیه کلوچه خرمایی گردویی

خرما ۲۰ تا ۲۵ عدد

گردوی خرد شده یک لیوان

آرد ۲.۵ لیوان

شکر نصف لیوان

شیر نصف لیوان

تخم مرغ  یک عدد

کره ۴ قاشق غذاخوری

پودر مخمر ۲ قاشق غذاخوری

عسل به میزان لازم

زعفران دم کرده به میزان لازم

nan-khormaei-2

طرز تهیه کلوچه خرمایی گردویی

مرحله اول

ابتدا پوست و هسته خرماها رو جدا کرده و اون ها رو با هر وسیله ای که در دسترس دارید، پوره کنید، سپس با گردوی خرد شده مخلوط کنید.

مرحله دوم

آرد، شکر، شیر و پودر مخمر رو داخل یک ظرف گود بریزید و با دست ورز بدید تا خمیر یکدستی داشته باشید. سپس کره ذوب شده رو اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد.

مرحله سوم

یک ظرف گود رو چرب کنید و خمیر رو داخلش قرار بدید، روی اون رو با یک پارچه بپوشونید و به مدت یک ساعت در جایی گرم استراحت بدید.

nan-khormaei-4

مرحله چهارم

بعد از گذشت این مدت، خمیر رو روی میز کار قرار بدید و به ۱۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، روی اون ها رو بپوشونید و ۱۵ دقیقه دیگه هم استراحت بدید.

مرحله پنجم

حالا یک قسمت از خمیر رو بردارید، کمی سطحش رو صاف کنید و مقداری از گردو و خرمای آماده شده رو وسط خمیر بذارید و خمیر رو جمع کنید. کمی بهش شکل بدید و در سینی فر که داخل اون کاغذ روغنی پهن کردید، بچینید.

مرحله ششم

در این مرحله عسل و زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کنید و با برس آشپزخونه روی کلوچه ها بمالید.

nan-khormaei-5

مرحله هفتم

کلوچه ها رو داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا به مدت ۱۵ دقیقه بپزه. بعد از گذشت این مدت از فر خارج کرده و اجازه بدید تا کاملا خنک بشه، سپس داخل ظرف بچینید و سرو کنید. نوش جان.

اگر به آشپزی و شیرینی پزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn