تاریخ انتشار : سه شنبه 24 مهر 1403 - 11:47
12 بازدید
کد خبر : 349425

بهترین روش برای تهیه جوجه چینی / اینجوری درست کنی حسابی ترد و خوشمزه میشه

بهترین روش برای تهیه جوجه چینی / اینجوری درست کنی حسابی ترد و خوشمزه میشه

شایانیوز- غذاهای بین المللی زیادی هست که مورد توجه ایرونیا قرار داره و جزو جدایی ناپذیر برنامه غذایی خیلی از خانواده ها قرار گرفته. غذاهای خوشمزه ای مثل پیتزا، پیراشکی، کاری مرغ و قارچ، پاستا، گراتن، بورک، مرغ سوخاری و… جوجه چینی هم یکی دیگه از غذاهای بین المللی مورد علاقه ایرونیاست که میشه اون

شایانیوز- غذاهای بین المللی زیادی هست که مورد توجه ایرونیا قرار داره و جزو جدایی ناپذیر برنامه غذایی خیلی از خانواده ها قرار گرفته. غذاهای خوشمزه ای مثل پیتزا، پیراشکی، کاری مرغ و قارچ، پاستا، گراتن، بورک، مرغ سوخاری و…

جوجه چینی هم یکی دیگه از غذاهای بین المللی مورد علاقه ایرونیاست که میشه اون رو به راحتی توی خونه درست کرد. این غذا سریع و ساده درست میشه و خیلی هم ترد و خوشمزه ست. در این مطلب، بهترین روش تهیه جوجه چینی رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

jooje-chini-2

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی

سینه مرغ یک عدد

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

گرام ماسالا یک ونیم قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ یک عدد

ماءالشعیر کلاسیک یک لیوان

سیب زمینی به مقدار دلخواه

آرد به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

jooje-chini-6

طرز تهیه جوجه چینی

مرحله اول

سینه مرغ رو از وسط نصف کنید و به صورت فیله‌ های نازک برش بدید. بهش مقداری نمک و نصف قاشق چایخوری گرام ماسالا اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا سینه مرغ به نمک و ادویه ها آغشته بشه.

مرحله دوم

۶ قاشق غذاخوری آرد سفید رو داخل یه ظرف بریزید و بهش ماءالشعیر، یک قاشق چایخوری گرام ماسالا، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه کنید. مواد رو کاملا مخلوط کنید. داخل یه ظرف دیگه سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزنید و به مخلوط آرد و ماءالشعیر اضافه کنید. دوباره مایه رو هم بزنید و کاملا مخلوط کنید.

jooje-chini-5

مرحله سوم

در این مرحله مرغ‌ ها رو اول به آرد و سپس به مایه ای که آماده کردید، آغشته کنید. داخل یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بذارید، وقتی داغ شد، نوارهای مرغ رو در روغن داغ سرخ کنید. سپس جوجه چینی ها روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون خارج بشه.

مرحله چهارم

سیب زمینی‌ها رو پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ های نازک برش بدید و بعد خلالی کنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید‌‌. جوجه چینی خوشمزه و سیب زمینی سرخ کرده حاضره و می تونید اون ها رو در ظرف مورد نظرتون قرار بدید و سرو کنید. نوش جان.

jooje-chini-3

اگر به آشپزی علاقه دارید، اینجا رو با کلی دستورهای عالی غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.

+

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn