فصل برداشت زرشک در خراسان جنوبی بسته به شرایط آب و هوایی مناطق مختلف از اوایل مهرماه شروع شده و تا اواسط پاییز ادامه دارد. کشاورزان باید قبل از اولین باران پاییزی زرشک را برداشت کنند، در غیر این صورت محصول خراب میشود. سطح زیرکشت محصول زرشک خراسان جنوبی ۲۵ هزار و ۹۷۳ هکتار است و سالانه ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار تن زرشکتر در خراسان جنوبی تولید میشود.۲۵ هزار و ۵۹۹ هکتار زرشک آبی و ۳۷۰ هکتار باغ زرشک دیم در خراسان جنوبی وجود دارد، بیشترین سطح زیرکشت زرشک استان به ترتیب مربوط به شهرستان قائنات با ۷۳۸۰ هکتار، بیرجند با ۶۵۲۷ هکتار و زیرکوه با ۵۱۲۸ هکتار است.
پست های مرتبط
(تصاویر) دیدار پزشکیان با امامعلی رحمان
دکتر مسعود پزشکیان در ادامه برنامههای سفر به نیویورک، شامگاه دوشنبه در محل اقامت خود، در دیدار آقای «امامعلی رحمان»…
(تصاویر) بانوان عاشورایی روستای آللو
بی شک نقش زنان در زنده نگهداشتن نهضت عاشورا غیر قابل انگار است رسالتی که حضرت زینب (س) با خطبه…
(تصاویر) برنجِ گیلان
استان گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار میآید که با ۲۳۸ هزار هکتار…