ورود اقلام مصرفی آمریکایی ممنوع شد

نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های ۱۳۹۴،۱۳۸۴،۱۳۷۴،۱۳۶۴،۱۳۵۴ از هر دهه انتخاب شده است.

در سال ۱۴۰۳، اقتصادنیوز در «نیم‌قرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارش‌های روزنامه‌های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان می‌شود.

۱۶ آبان ۱۳۶۴؛ زمین‌های واگذاری حاکم شرع که مورد تایید هیات ۳ نفره قرار گرفته باشد، واگذار می شود

روابط عمومی و ارشاد سازمان زمین شهری با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد، براساس طرح مصوبه شورای عالی قضایی، در رابطه با زمین های واگذاری حاکم شرع سابق شهرداری تهران، مقرر گردید پلاک های مشروحه زیر به متقاضیانی که قبلا مشمول حکم قطعی قرار گرفته و از طرف هیات سه نفره مورد تایید قرار گرفته‌اند واگذار گردد.

الف- پلاک‌های ۸۲ – ۲۶۴۹ و ۲۷۲۸ فرعی از ۱۲۳ اصلی مربوط به متقاضیان انفرادی ۶۴ نفره واقع در جنت‌آباد شمیران بخش یازده.

ب- پلاک‌های ۳۰ و ۳۷ و غیره فرعی از ۷۰ اصلی واقع در ونک ملاصدرا. براساس این اطلاعیه متقاضیان مذکور می‌توانند جهت انجام امور مربوط به نمایندگی سازمان زمین شهری واقع در تهران میدان ونک خیابان شهید خدامی خیابان تک شمالی مراجعه نمایند.

۱۶ آبان ۱۳۷۴؛ مذاکرات ایران و پاکستان درباره سرمایه‌گذاری‌های مشترک

بی‌نظیر بوتو، نخست‌ وزیر پاکستان که در راس یک هیات بلندپایه به ایران سفر کرده است، در دیدار با هاشمی رفسنجانی، رئیس‌جمهوری گفت: ایران کشوری استراتژیک و مهم در منطقه است.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران در منطقه برای فعال‌تر شدن سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) گفت: ایران سازمان کشتیرانی اکو را ایجاد کرده است و یک کشتی نیز به این امر اختصاص داده است.

وی آمادگی ایران را برای اجرای پروژه‌های ساخت پالایشگاه مشترک، انتقال لوله گاز به پاکستان، سرمایه‌گذاری مشترک در صنایع نساجی و تبادل کالا بین دو کشور اعلام داشت.

نخست وزیر پاکستان به اهمیت طرح انتقال خطوط گاز ایران به پاکستان و هند اشاره کرد و گفت: پاکستان تمایل دارد این پروژه با مشارکت ایران انجام شود.

۱۶ آبان ۱۳۸۴؛ انتقال گاز ایران به اروپا از مسیر اوکراین

معاون امور بین‌الملل وزارت نفت در مورد آخرین اقدامات صورت‌گرفته در خط لوله انتقال گاز ایران به اروپا از طریق  اوکراین اظهار کرد: قرار بود جلسه‌ای پنج جانبه با کشورهای مسیر خط لوله اروپا از طریق اوکراین، در تهران برگزار شود که برای دعوت رسمی از معاونان وزرای نفت این کشور، منتظر تعیین وزیر نفت کشورمان هستیم.

نژاد حسینیان به اقدامات صورت گرفته در مسیر خط لوله اروپا ازسوی کنسرسیوم ناباکو که از خاک ترکیه می‌گذرد، اشاره کرد و افزود: از طرف ناباکو اجازه داده شده در صورتی که ایران بتواند در اروپا برای فروش گاز مشتری پیدا کند، درصدی از ظرفیت خط لوله به ایران اختصاص داده شود.

وی گفت: برداشت ترکیه این بود که فقط کشورش تنها مسیر رسیدن گاز ایران به بازار اروپاست، اما با توافق اخیری که با اوکراین داشتیم، شخص شد که این طور نیست و ترکیه جایگزین هم دارد.

وی تصریح کرد: حتی اگر دو کشور ترکیه و اوکراین با ایران به توافق برسند، امکان انجام هر دو پروژه وجود دارد، به‌ویژه اینکه اوکراین برای خرید ۲۰ تا ۳۰ میلیارد مترمکعب گاز از ایران تعهد داده است.

۱۶ آبان ۱۳۹۴؛ ورود اقلام مصرفی آمریکایی ممنوع شد

جزئیات بخشنامه وزیر صنعت، معدن و تجارت برای توقف واردات اقلام مصرفی از آمریکا منتشر شد. براساس این بخشنامه واردات کالاهای مصرفی آمریکا که جنبه نمادین حضور آمریکا درکشور را دارند، ممنوع شد.

آمارهای گمرک از تجارت ایران و آمریکا در ۶ ماه نخست سال‌جاری نیز حاکی از آن است که ایران طی این دوره، وارداتی به ارزش بیش از ۳۷ میلیون دلار و ۱۹ هزار و ۷۰۰ تن شامل ۱۱۹ نوع کالا بوده است که در این بین علاوه‌بر مواد اولیه و سرمایه‌ای، اقلامی مصرفی از قبیل فرآورده‌های زیبایی و آرایشی، مکمل‌های غذایی، خمیر برای قالب‌گیری یا برای سرگرمی کودکان، جت‌اسکی، مته فرز، گریس و سنگ گچ نیز دیده می شود.

این بخشنامه ۹ آبان‌ماه ۹۴ خطاب به قائم‌مقام وزیر در امور تجارت و معاون امور اقتصادی و بازرگانی، معاون طرح و برنامه، معاون امور صنایع، رئیس سازمان توسعه تجارت و روسای سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت صادر شده است.

در متن بخشنامه محمدرضا نعمت‌زاده آمده که با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در انتهای نامه ۲۹ مهر ۹۴ خطاب به حسن روحانی، رئیس‌جمهوری در مورد توجه جدی به موضوع اقتصاد مقاومتی و ضرورت تقویت تولید ملی و نیز مراقبت بر جلوگیری از واردات بی‌رویه و به‌خصوص پرهیز از وارد کردن هرگونه مواد مصرفی از آمریکا، لازم است کلیه معاونان و روسای سازمان‌ها ضمن تلاش در تقویت تولید ملی از واردات کالاهای مصرفی آمریکا جلوگیری کرده و اجازه عرضه کالاهای مصرفی آمریکا که جنبه‌ی نمادین حضور آمریکا در کشور است را ندهند.

رشد ۶ برابری ورود سرمایه‌گذاران ترکیه به ایران

رایزن بازرگانی ایران در ترکیه از افزایش ۶ برابری مراجعه اتباع ترکیه برای سرمایه‌گذاری در ایران خبر داد.

حمید زادبوم در دیدار استاندار اردبیل با رایزنان برخی از کشورها گفت: وزارت صنعت و معدن در نظر دارد در ۳۰ کشور رایزن اعزام کند و  در دوره جدید تعداد رایزنان از زیر ۱۰ نفر به ۲۷ نفر رسیده است.

 

منبع خبر

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn