تاریخ انتشار : یکشنبه 20 آبان 1403 - 11:21
9 بازدید
کد خبر : 379001

سید حسن نصرالله در ساختن نیروی مقاومت نقش رهبری داشت

سید حسن نصرالله در ساختن نیروی مقاومت نقش رهبری داشت

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، ناصر ابو شریف در حاشیه برگزاری همایش بین المللی مکتب نصرالله در تهران با بیان اینکه شهید سید حسن نصرالله با برخورداری از قدرت استثنایی در رهبری و اتخاذ تصمیم‌های دشوار در مواقع بحرانی، ممتاز بود، افزود: شهید سید حسن نصرالله نماد پایداری و وحدت در میان طیف‌های مقاومت نه

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، ناصر ابو شریف در حاشیه برگزاری همایش بین المللی مکتب نصرالله در تهران با بیان اینکه شهید سید حسن نصرالله با برخورداری از قدرت استثنایی در رهبری و اتخاذ تصمیم‌های دشوار در مواقع بحرانی، ممتاز بود، افزود: شهید سید حسن نصرالله نماد پایداری و وحدت در میان طیف‌های مقاومت نه تنها در لبنان بلکه در سراسر جهان عرب و اسلام بود.

وی ادامه داد: نقش رهبری شهید سید حسن نصرالله در حزب الله درخصوص ساختن نیروی مقاومت قدرتمند و حامی آرمان فلسطین بسیار تعیین کننده بود و این ویژگی، وی را به یکی از برجسته‌ترین مدافعان حقوق و اصول عربی و اسلامی تبدیل کرد.

ابوشریف هدف از ایجاد مکتبی با نام شهید سید حسن نصرالله را حفظ میراث فکری و رهبری وی و هدایت نسل‌های جدید در مسیر مقاومت و استقلال دانست و افزود: هدف از این ابتکارعمل، آموزش ارزش‌های ایثار و وحدت و ارائه برنامه‌های آموزشی برای تربیت نیرو‌هایی است که بتوانند مرحله بعدی مقابله با رژیم اشغالگر صهیونیستی و تهدید‌های منطقه‌ای را رهبری کنند.

شهادت سید حسن نصرالله می‌تواند انگیزه‌ای برای توسعه مقاومت شود

نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران افزود: به رغم اینکه شهادت سید حسن نصرالله ضایعه بزرگی است، اما می‌تواند انگیزه‌ای برای توسعه محور مقاومت شود.

وی با تاکید بر اینکه یکی از مهم‌ترین راه‌های انجام این امر، تقویت وحدت میان گروه‌های مقاومت و دوری از تفرقه و تربیت رهبران جدید برخوردار از صلاحیت سیاسی و نظامی برای مدیریت مرحله بعدی است، افزود: تقویت حمایت مردمی و جذب نیروی اجتماعی قوی از طریق آگاه کردن مردم نسبت به اهمیت مسائل محوری مانند فلسطین، امری حیاتی است.

ابو شریف افزود: گسترش ائتلاف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین ارتقای توانمندی‌های نظامی و اطلاعاتی به منظور تضمین برتری و بازدارندگی و متمرکز شدن بر رسانه‌های مقاومت و برجسته‌سازی تصویر حقیقی مقاومت و مقابله با تلاش‌های تحریف‌زا و توسعه نقش فرهنگی و اخلاقی مقاومت، قدرت مقاومت در برابر تهدید‌ها را افزایش می‌دهد.

وی گفت که بینش تمدنی اسلامی شهید سید حسن نصرالله مبتنی بر درک اسلام به عنوان نظام جامع زندگی است که علاوه بر عبادت، ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی را نیز شامل می‌شود.

ابوشریف افزود: در این بینش، اسلام نظامی است که توازن بین معنویت و زندگی روزمره را محقق می‌کند و هدف آن ساختن جامعه‌ای مبتنی بر عدالت و کرامت است.

شهید سید حسن نصرالله خواستار تقویت وحدت بین مسلمانان بود

نماینده جهاد اسلامی در تهران گفت: بخش اساسی این بینش این است که مقاومت را بخشی از هویت فرهنگی بدانیم، زیرا تنها یک اقدام نظامی نیست بلکه تجلی اراده ملت برای دفاع از حقوق و مقدسات خود است.

وی گفت: شهید سید حسن نصرالله ضمن تاکید بر نقش علم و دانش در دستیابی به استقلال و توسعه، تقویت وحدت میان مسلمانان را به عنوان اساس جنبش تمدنی خواند.

ابوشریف اضافه کرد: این شهید بزرگوار همچنین بر مقاومت در برابر تهاجم فرهنگی و حفظ هویت همراه با رویکردی متوازن نسبت به سایر تمدن‌ها بدون خدشه‌دار کردن ریشه‌ها و ارزش‌های اسلامی تاکید کرد.

وی تصریح کرد که این رویکرد در تلاش برای ساختن جامعه‌ای قوی و منسجم مبتنی بر اصول عدالت، وحدت، دانش است که بتواند با برخورداری از روحیه مقاومت و پایبندی به هویت، با تهدیدات مقابله کند.

همایش بین‌المللی «مکتب نصرالله» صبح دیروز(شنبه) با مشارکت ۲۵مهمان از ۱۳ کشور جهان از جمله لبنان، عراق، بحرین، مصر، کویت، ترکیه، هند، مالیزی، الجزایر و تونس همراه با مقامات جمهوری اسلامی در تهران برگزار شد.

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn