افسانهی معروف ایرلندی، شاهلیر و جادوگر حسود
اختصاصی «تابناک با تو»؛ فرزندان پادشاه لیر افسانهای ایرلندی است که داستانی را درباره پادشاه ایرلند و فرزندان محبوبش روایت میکند. در زمانهای خیلی دور، پادشاهی در ایرلند به نام «لیر» زندگی میکرد. او چهار فرزند زیبا داشت: یک پسر، یک دختر و دو پسر دوقلو. مادر آنها فوت کرد و پادشاه لیر خواست که
اختصاصی «تابناک با تو»؛ فرزندان پادشاه لیر افسانهای ایرلندی است که داستانی را درباره پادشاه ایرلند و فرزندان محبوبش روایت میکند.
در زمانهای خیلی دور، پادشاهی در ایرلند به نام «لیر» زندگی میکرد. او چهار فرزند زیبا داشت: یک پسر، یک دختر و دو پسر دوقلو.
مادر آنها فوت کرد و پادشاه لیر خواست که آنها مادر جدیدی داشته باشند. بنابراین پادشاه با خواهر همسرش، آئویف (خاله بچهها) ازدواج کرد. بعد از گذشت مدت کوتاهی، آئویف به فرزندان پادشاه حسادت کرد زیرا میدید که شاه در کنار فرزندانش بسیار شاد است. بنابراین او تصمیم گرفت بچهها را از بین ببرد.
در یک روز زیبای تابستانی، او بچهها را برای شنا به دریاچهای برد. به محض اینکه بچهها به آب رفتند، آئویف طلسمی خواند و بچهها را جادو کرد و آنها را به قو تبدیل کرد. آئویف بعد از طلسم، سوار بر یک ابر تیره به سمت شمال رفت و دیگر هرگز دیده نشد.
اما شاهلیر به خاطر اتفاقی که برای فرزندانش افتاده بود بسیار غمگین بود. با این حال، طلسم آئویف صدای بچهها را از بین نبرده بود. مردم از راه دور برای دیدن قوهایی که میتوانستند صحبت کنند و آواز بخوانند میآمدند.
به خاطر آن طلسم، بچهها به مدت ۹۰۰ سال قو بودند تا اینکه “سنتپاتریک” به ایرلند آمد و آنها صدای اولین زنگهای یک کلیسای مسیحی را شنیدند و دوباره به انسان تبدیل شدند، روح آنها به محض تبدیل شدن به آدم، به سوی آسمانها رفت.
قوها در ۹۰۰ سال، سختیهای زیادی را متحمل شدند، اما هرگز دست از خواندن برنداشتند و با صدای آدمها آواز میخواندند.
**سنپاتریک یا قدیس پاتریک حامی مقدس و روحانی ایرلندی سدهپنجم بود و اسباب مسیحیسازی ایرلند را فراهم آورد.
*در زمانهای قدیم، پرنده قو نماد پاکی، معصومیت و مهربانی بودهاست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰