شایانیوز- خیلی ها با شنیدن کلمه «خورش» یاد چند تا خورش معروف میفتن و از خورش هایی مثل قورمه سبزی، قیمه، کرفس، مرغ، بادمجون و فسنجون نام می برن اما خب لیست خورش های ایرانی خیلی بلند بالاست و خیلی تنوع داره؛ خورش هایی مثل خورش گوجه سبز، خورش ریواس، خورش آلو اسفناج، خورش به آلو، خورش لبو، خورش کدو حلوایی، خورش ناردونی و… کلی خورش خوشمزه دیگه که به همراه پلو میشن یه وعده غذای خوشمزه و عالی که حرف ندارن!
لوبیا سبز هم یه ماده غذایی فوق العاده ست که میشه با اون غذاهای خوشمزه زیادی درست کرد؛ از خوراک و پلومخلوط گرفته تا خورش های خوشمزه با مرغ، گوشت و حتی با قارچ و گیاهی. در این مطلب طرز تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ رو بهتون آموزش میدیم که طعم و مزه خیلی خوبی داره. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو یا آبغوره ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن خورش لوبیا سبز ابتدا پیاز رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید و پیاز رو با حرارت متوسط تفت بدید. وقتی نرم و سبک شد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید.
مرحله دوم
حالا سیرها رو هم پوست بگیرید و داخل قابلمه رنده کنید، وقتی عطر سیر دراومد، سینه مرغ رو که مکعبی خرد کردید، اضافه کنید و تفت بدید تا تکه های سینه مرغ تغییر رنگ بدن.
مرحله سوم
لوبیا سبز شسته و بدون آب رو هم در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و چند دقیقه همراه مرغ و ادویه ها تفت بدید. سپس رب گوجه فرنگی رو هم بریزید و وقتی کمی تفت خورد، چند لیوان آب جوش بریزید و در قابلمه رو ببندید تا با حرارت ملایم خورش لوبیا سبز بپزه و جا بیفته.
مرحله چهارم
وقتی خورش جا افتاد آبلیمو یا آبغوره رو اضافه و نمک غذا رو هم اندازه کنید و بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه خورش لوبیا سبز خوشمزه حاضره و می تونید اون رو داخل ظرف بکشید و همراه کته یا پلوی زعفرونی سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، اینجا رو با دستورهای متنوع غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.