بر اساس دادههای سازمان بینالمللی کار (ILO)، به طور میانگین، کارگران در سراسر جهان هفتهای ۴۳.۹ ساعت کار میکنند. با این حال، تفاوتهای چشمگیری در میانگین ساعات کاری وجود دارد که بازتابی از تفاوتهای هنجارهای فرهنگی، ساختارهای اقتصادی و سیاستهای کار است. نقشه زیر، میانگین تعداد ساعات کاری هفتگی کارکنان در هر کشور را نشان میدهد. پنج کشور با بیشترین و کمترین میانگین ساعات کاری هفتگی در پایین نقشه مشخص شدهاند. دادهها از ۱۰۸ کشور عضو سازمان بینالمللی کار استخراج شده است. سازمان بینالمللی کار، کارکنان را افرادی تعریف میکند که در ازای دریافت دستمزد برای کارفرمایان کار میکنند و شامل شغل های مستقل نمیشود. همچنین در این رتبه بندی از آخرین دادههای سالانه برای هر کشور استفاده شده است که محدوده زمانی آن از ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ است.
کدام کشورها طولانیترین ساعات کاری هفتگی را دارند؟
در ادامه، میانگین ساعات کاری هفتگی کارکنان در هر کشور را بر اساس گزارش سازمان بینالمللی کار را بررسیمی کنیم.
کار کردن بیش از ۴۸ ساعت در هفته از نظر استانداردهای سازمان بینالمللی کار مفرط محسوب میشود، زیرا تأثیرات منفی بر سلامت، ایمنی، بهرهوری و تعادل کار-زندگی دارد.
ده کشور اول همگی میانگین ساعات کاری هفتگی بالای ۴۸ ساعت را ثبت کردندو هند با ۵۶ ساعت کار در هفته، در صدر رتبه بندی قرار دارد.
فرهنگ کاری شرکتهای هند اغلب به دلیل ساعات طولانی کار و استرس بالا مورد انتقاد قرار می گیرند و برخی آن را «سمی» توصیف میکنند.
نارایانا مورتی، بنیانگذار اینفوسیس، یکی از بزرگترین شرکتهای فناوری هند، پیشتر اظهار داشته بود که جوانان باید ۷۰ ساعت در هفته کار کنند تا به رشد اقتصاد کشور کمک کنند.
در سپتامبر ۲۰۲۴، یک حسابدار ۲۶ ساله در ارنست اند یانگ در هند به دلیل فشار کاری طاقتفرسا در مقام یک کارمند جدید درگذشت که منجر به تحقیقات ملی درباره شرایط محل کار و تجدید بحث درباره فرهنگ کاری سمی در بخش شرکتی هند شد.
چهار مورد از پنج کشور با طولانیترین ساعات کاری هفتگی در منطقه آسیا-اقیانوسیه قرار دارند: هند، بوتان، بنگلادش و کامبوج. از سوی دیگر، کشورهای اروپایی مانند هلند با میانگین کار در حدود ۲۹.۸ ساعت در هفته، تمایل به ساعات کاری کوتاهتری دارند.
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.