بذری: راه قهرمانی تاج الدینوف هموار شد/ از لیگ استارت می زنم
جامعه ورزشی آفتاب نو: احمد بذری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره وضعیت جسمیاش بعد از جراحی پا، اظهار داشت: گچ پایم را باز کردم، دوره فیزیوتراپیام نیز تمام شد، مرورفن و بدنسازی میکنم. فکر میکنم باتوجه به اینکه لیگ برتر قرار است بعد از المپیک استارت بخورد، احتمال بازگشتم به مسابقات، از
احمد بذری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره وضعیت جسمیاش بعد از جراحی پا، اظهار داشت: گچ پایم را باز کردم، دوره فیزیوتراپیام نیز تمام شد، مرورفن و بدنسازی میکنم. فکر میکنم باتوجه به اینکه لیگ برتر قرار است بعد از المپیک استارت بخورد، احتمال بازگشتم به مسابقات، از همین لیگ باشد.
وی شرایط تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در بازیهای المپیک ۲۰۲۴ را خوب دانست و عنوان کرد: ابتدا اینکه از بازگشت پهلوان حسن یزدانی خیلی خوشحالم. او بعد از جراحی کتف، در تورنمنت بوداپست کشتیهای خوبی گرفت و امیدوارم در المپیک هم همین طلا را تکرار کند.
بذری در خصوص سایر نفرات اعزامی به المپیک گفت: از وضعیت آمادگی سایر نفرات اطلاعی ندارم چون حدود یک سالی میشود در هیچ اردویی نبودم و نمیدانم تمریناتشان چطور بوده است. باتوجه به این مسئله، اگر درمورد آنها صحبتی نکنم، بهتر است.
مدعی وزن ۹۷ کیلوگرم در پیشبینی قهرمان این وزن المپیک در پاریس خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیتی که برای عبدالرشید سعداللهیف پیش آمد و اجازه حضور در پاریس را به او ندادند، فکر میکنم اخمد تاجالدینوف کشتیگیر روسیالاصل بحرین شانس اول قهرمانی باشد. هرچند عملکرد او در سال گذشته هم نشان داد که حتی با وجود سعداللهیف هم گزینه اصلی قهرمانی است، اما با این غیبت مسیر قهرمانیاش کاملاً هموار شد. تاجالدینوف از نظر من او کشتیگیر ششدانگی نیست، ولی از بقیه بهتر است و سال گذشته هم قهرمان جهان، بازیهای آسیایی و آسیا شد.
/
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰