ساخت یک غذای جدید در چین! | برنجی که طعم گوشت می‌دهد

به گزارش آفتاب نو به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، آنها راهی برای رشد سلول‌های گوشتی به‌طور مستقیم روی دانه‌های برنج ایجاد کرده‌اند. این غذای برنجی که در آزمایشگاه تولید می‌شود، می‌تواند راهی پایدارتر برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز در میان مشکلات رو به افزایش باشد.

تیمی از مرکز تحقیقات گوشت چین، یک سازمان تحقیقاتی وابسته به آکادمی علوم غذایی پکن، این آزمایش را رهبری کردند. دانشمندان دانه‌های برنج را از پیش تحت نظر پرورش می‌دهند و سپس از آنها برای رشد لایه‌های نازک سلول‌های مرغ یا گوشت به‌طور مستقیم روی سطح دانه‌ها در محیط آزمایشگاهی استفاده می‌کنند. آنها برنج را انتخاب کردند زیرا سرشار از فیبر و سایر مواد مغذی مفید است. علاوه بر این، سلول‌های حیوانی به‌طور خاص در آزمایشگاه برای این منظور رشد کردند.

وانگ شووی مولف ارشد پژوهش می گوید این برنج ظاهری نرمال دارد اما پس از پختن طعم گوشت و برنج را می دهد. به این ترتیب برنج مواد مغذی را فراهم می کند و از سوی دیگر سلول های گوشت پروتئین را به آن می افزایند. محققان معتقدند با کمک این روش یک وعده غذایی متعادل و مغذی تولید می شود.

بیشتر بخوانید:

چنین غذایی دارای فیبررژیمی، کربوهیدرات، ویتامین و مواد معدنی برنج معمولی است و همزمان آمینو اسیدها و پروتئین های حیوانی نیز به آن افزوده شده است.

البته به نظر می رسد محققان کره جنوبی نیز مشغول توسعه چنین ایده ای بوده اند.

منبع خبر: همشـهری

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn