طرز تهیه آش جو برای ۱۰۰ نفر + فوت و فن

همشهری: این غذا معمولا به‌صورت عصرانه یا ناهار بین عزاداران توزیع می‌شود. در ادامه طرز تهیه آش جو برای ۱۰۰ نفر را بخوانید.

مواد لازم:

جو پوست گرفته: ۲ کیلوگرم

بلغور گندم: یک کیلوگرم

سبزی آش: ۱۲ کیلوگرم

آب قلم: به میزان لازم

پیاز: ۱۰ عدد متوسط

نعناخشک، ‌روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۲ ساعت

مدت زمان پخت: ۴ ساعت

طرز تهیه:

۱. ابتدا جو و گندم را شسته و داخل قابلمه بریزید، سپس روی آن آب‌قلم و آب‌جوش ریخته، روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید گندم و جو به آرامی بپزد.

۲. سبزی‌ها را بعد از شستن و خردکردن به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ سبزی تیره نشود.

۳. وقتی سبزی پخته و با گندم و جو کاملا ترکیب شد، کشک را می‌توانید اضافه کنید.

۴. پیازها را نگینی خرد کرده و نعنارا هم بخیسانید و آبکش کنید و سپس به‌صورت جداگانه در تابه‌ای داغ با روغن سرخ کنید.

۵. وقتی ‌آش جا افتاد با پیاز داغ و نعناداغ سرو کنید.

نکته: این‌ آش را می‌توانید با گوشت چرخ‌کرده هم درست کنید. برای این کار بعد از اضافه کردن سبزی گوشت تفت داده شده را به آن اضافه کنید.

منبع خبر: همشـهری

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn