کد خبر: ۲۶۴۷۵۶
تاریخ انتشار: پنجشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۳ – ۱۷:۱۸
به گزارش بهداشت نیوز حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه در این نشست اظهار کرد: اقداماتی که سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در زمینه امنیت غذایی صورت داده است به صورت مکتوب آماده شود که شامل گزارش کارکردی و آماری باشد در این گزارشها ظرفیت پژوهشکدهها و دستاوردهای آن مشخص شود.
وی با بیان اینکه الگوی حکمرانی امنیت غذایی به یک معنا در تات شکل گرفته است، گفت: به نظر میرسد که شناخت مسئلهها، نیازها، راهکارها و آیندهنگری در سازمان تات وجود دارد که همگی آنها عناصر حکمرانی هستند اما در موضوع امنیت غذایی باید مشخص شود که چه عناصری از حکمرانی امنیت غذایی در تات شکل گرفته است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه سازمان تات نسبت به گذشته پیش ارتقا پیدا کرده است، ادامه داد: در این سازمان آموزش و ترویج امنیت غذایی باید مدنظر باشد.
استاد خسروپناه اضافه کرد: در گزارشی که تهیه میشود نسبت کارهای انجام شده پژوهشکدهها با سند امنیت غذایی ذکر شود. این رویکرد کمک میکند که پژوهشکدهها هدفمندتر به سمت اجراییسازی سند پیش روند.
وی همچنین عنوان کرد: مسئلهها و بحرانها درباره موضوع امنیت غذایی شناسایی شوند تا دولت جدید هم از این مسائل مطلع شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: حکمرانی از سیاستگذاری شروع میشود و تا تنظیمگری و عرصههای دیگر ادامه دارد. در سیاستگذاری اولین اولویت این است که مسئلهها مشخص شوند،
وی افزود: در موضوع امنیت غذایی باید مسئلههای کلیدی شناسایی شود، این مسائل در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح و راهکارها نیز ارائه شود، در ارائه راهکارها باید رویکرد دانش بنیانی مورد تأکید باشد.
استاد خسروپناه با اشاره به تصویب سند امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با اینکه سند امنیت غذایی آماده شده بود اما تصویب آن برای مدتی متوقف بود، با اصلاحاتی تصویب آن به جریان افتاد و در شورا به تصویب رسید و از سوی رئیس جمهور شهید ابلاغ شد، البته شورای عالی انقلاب فرهنگی در کنار تهیه و تصویب اسناد باید به نحوه اجرا نیز نظارت داشته باشد.
وی تأکید کرد که نظارت و راهبری با جدیت بیشتری دنبال شود و در صورت وجود ضعفها به کمک شورای عالی انقلاب فرهنگی مرتفع شوند.
منبع: شورای عالی انقلاب فرهنگی