رعایت چه نکاتی برای قربانی کردن دام لازم است؟
جامعه ورزشی آفتاب نو: ۱۰:۱۲ – ۲۴ تیر ۱۴۰۳ علی کاووسی ظهر یکشنبه ۲۴ تیرماه اظهار کرد: به سبب گرمای هوا و بیشتر شدن فعالیت حشرات، احتمال انتقال بیماری نیز اکنون بیشتر است. وی با تاکید بر اینکه بهتر است دام نذری در این ایام در کشتارگاهها ذبح شود، ادامه داد: در غیر این صورت
۱۰:۱۲ – ۲۴ تیر ۱۴۰۳
علی کاووسی ظهر یکشنبه ۲۴ تیرماه اظهار کرد: به سبب گرمای هوا و بیشتر شدن فعالیت حشرات، احتمال انتقال بیماری نیز اکنون بیشتر است.
وی با تاکید بر اینکه بهتر است دام نذری در این ایام در کشتارگاهها ذبح شود، ادامه داد: در غیر این صورت حتماً باید شیوه نامههای بهداشتی، رعایت شود؛ کمترین تماس با خون دام و خود دام و استفاده از دستکش، ضروری است.
مدیرکل دامپزشکی گلستان افزود: گوشت قربانی باید ۲۴ ساعت در دمای یخچالی نگهداری و بعد از آن مصرف شود.
کاووسی اضافه کرد: در این ایام ۹ کشتارگاه و ۷۷ گروه دامپزشکی در سطح استان فعال است.
منبع: ایسنا
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰