تاریخ انتشار : یکشنبه 24 تیر 1403 - 10:33
24 بازدید
کد خبر : 241278

برای قربانی کردن دام حتما این نکات را رعایت کنید

برای قربانی کردن دام حتما این نکات را رعایت کنید

جامعه ورزشی آفتاب نو: کد خبر: ۲۶۴۸۷۷ تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۳ – ۰۷:۵۳ به گزارش بهداشت نیوز، علی کاووسی ظهر یکشنبه ۲۴ تیرماه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: به سبب گرمای هوا و بیشتر شدن فعالیت حشرات، احتمال انتقال بیماری نیز اکنون بیشتر است. وی با تاکید بر اینکه بهتر است دام نذری

جامعه ورزشی آفتاب نو:

کد خبر: ۲۶۴۸۷۷

تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۳ – ۰۷:۵۳

به گزارش بهداشت نیوز، علی کاووسی ظهر یکشنبه ۲۴ تیرماه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: به سبب گرمای هوا و بیشتر شدن فعالیت حشرات، احتمال انتقال بیماری نیز اکنون بیشتر است.

وی با تاکید بر اینکه بهتر است دام نذری در این ایام در کشتارگاه‌ها ذبح شود، ادامه داد: در غیر این صورت حتماً باید شیوه نامه‌های بهداشتی، رعایت شود؛ کمترین تماس با خون دام و خود دام و استفاده از دستکش، ضروری است.

مدیرکل دامپزشکی گلستان افزود: گوشت قربانی باید ۲۴ ساعت در دمای یخچالی نگهداری و بعد از آن مصرف شود. 

کاووسی اضافه کرد: در این ایام ۹ کشتارگاه و ۷۷ گروه دامپزشکی در سطح استان فعال است.

منبع: ایسنا

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn