تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 تیر 1403 - 23:07
22 بازدید
کد خبر : 245498

نکات کلیدی در تهیه و توزیع غذای نذری بهداشتی

نکات کلیدی در تهیه و توزیع غذای نذری بهداشتی

جامعه ورزشی آفتاب نو: ۲۲:۵۴ – ۲۷ تیر ۱۴۰۳ بهمن بنایی اظهار کرد: با توجه به اینکه در ماه محرم نذوراتی تحت عنوان مواد غذایی و یا شربت بین عزاداران توزیع می‌شود و همچنین تقارن ماه محرم با فصل تابستان نیاز است اصول بهداشتی در جهت پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا مدنظر

جامعه ورزشی آفتاب نو: