علاوه بر این، ترکیب گرما و عوارض جانبی دارو میتواند منجر به سرگیجه و سیاهی رفتن چشمها و از دست دادن تعادل و سقوط شوند.
بنابراین اگر از داروهایی استفاده میکنید که خطر کمآبی بدن را افزایش میدهند، درباره آنها با پزشک یا داروسازتان مشورت کنید. سؤال کنید در هنگام مصرف این داروها چقدر آب باید بنوشید.
توصیه کلی این است که آب بدنتان را در حد کافی تأمین کنید و به حس تشنگیتان اعتماد نکنید.
برخی از داروها – آنتیبیوتیکها، داروهای ضدقارچ و داروهای ضد آکنه – میتوانند حساسیت به نور خورشید را افزایش دهند و باعث ایجاد دانههای پوستی و آفتابسوختگی شوند. اگر از این داروها استفاده میکنید، از چترهای ضد آفتاب و پارچههای ضد آفتاب و کرمهای ضد آفتاب استفاده کنید.
نگهداری داروها در هنگام سفر
دارو بهطورکلی باید در جای خشک و خنک نگهداری شود، مگر اینکه داروی یخچالی باشند و نگهداریشان نیاز به یخچال داشته باشد. نگهداری داروهای یخچالی در هنگام سفر میتواند چالشبرانگیز باشد.
قبل از یک سفر جادهای تابستانی، برچسبهای داروهایتان را از لحاظ شرایط ذخیرهسازی وارسی کنید. هنگام سفر با ماشین، داروها را حتی اگر یخچالی نباشند، در کلمن یخ نگهداری کنید& صندوقعقب خودروی شما که داروهایتان را در آن گذاشتهاید ممکن است خیلی گرم شود.
اگر با هواپیما سفر میکنید، داروها در کیفدستیتان نگهداری کنید تا همراه شما باقی بمانند و در صورت تأخیر در تحویل چمدان مشکلی پیدا نکنید. از طرف دیگر محفظه بار هواپیما ممکن است خیلی سرد شود.
اگر از پست برای ارسال دارو استفاده میکنید، بهتر است داروهای حساس را در بستهبندیهای مخصوص با کیسههای یخ و پایش دما ارسال کنید.
همشهری آنلاین