تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 مرداد 1403 - 9:52
19 بازدید
کد خبر : 268303

لوبیا پلو مجلسی بدون گوشت؛ غذای ساده و ارزان

لوبیا پلو مجلسی بدون گوشت؛ غذای ساده و ارزان

«تابناک با تو» – طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و رستورانی خوشمزه و لذیذ بدون استفاده از گوشت قرمز و یا گوشت مرغ را می‌خوانید. این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است. دستور پخت لوبیا پلو بدون گوشت ابتدا پیاز رنده

«تابناک با تو» – طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و رستورانی خوشمزه و لذیذ بدون استفاده از گوشت قرمز و یا گوشت مرغ را می‌خوانید.

این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.

لوبیا پلو مجلسی بدون گوشت؛ غذای ساده و ارزان

دستور پخت لوبیا پلو بدون گوشت

ابتدا پیاز رنده شده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت داده و سرخش می‌کنیم.

لوبیا سبز‌های خرد شده ره به آن اضافه می‌کنیم و چند دقیقه‌ای تف میدهیم تا خامی لوبیا‌ها گرفته شود.

حالا نوبت افزودن ادویه‌ها و زعفران حل شده است که بعد از اضافه کردن، ۸ الا ۱۰ دقیقه با مواد تفت میدهیم.

بعد گوجه پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه می‌کنیم و اجازه میدهیم به قلقل بیافتد.

درب ظرف را گذاشته و حدود ۲ ساعت با شعله کم اجازه میدهیم تا بپزد؛ در یک ربع آخر پخت رب و کمی دیگر زعفران اضافه میکنیم تا سس لوبیا پلو خوشرنگ‌تر شود.

برنج را هم خوب شسته و ۲ ساعت با آب نمک خیس می‌کنیم؛ در مرحله پخت ۵ دقیقه داخل آب جوش برنج را میپزیم و سپس آبکشش می‌کنیم.

حالا نوبت مرحله نهایی است؛ ته دیگ مدنظرتان را کف قابلمه قرار داده و لایه لایه برنج و سس لوبیا پلو را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

در آخر و بعد از اتمام مواد سس و برنج، روی لوبیا پلو کمی کره قرار داده و اجازه میدهیم حدوداً یک ساعت بپزد.

بعد از ۱ ساعت یا حتی کمتر، غذای شما آماده است و میتوانید سرو و نوش جان کنید.

منبع: برترین‌ها

 

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn