به گزارش آفتاب نو، حالا دستور تهیه این غذای محبوب در بخش آشپزی نیویورکتایمز آمده و بازتاب زیادی هم داشته است. نیویورکتایمز نوشته: «این سوپ سرد کلاسیک ایرانی زیبا و ساده، برای روزهای گرم تابستانی، از آن غذاهایی است که وقتی آن را میخورید، انگار با صندلی نشستهاید توی یخچال! دوغ به مایعی گفته میشود که طی یک فرایند از ماست به دست میآید، اما این غذا اغلب با مخلوط ماست و آب تهیه میشود. در اینجا، دوغ خامهای و تند با ماست ساده و چیزهای مختلف دیگر مخلوط میشود. سپس مجموعهای از مواد خنک کننده، ترد، شیرین و خوش طعم به این دوغ اضافه میشود، همراه با گیاهان و ادویهها برای یک وعده غذایی با طراوت و رضایتبخش.»
غذای تابستانی و محبوب ایرانی ها جهانی شد
به گزارش آفتاب نو، حالا دستور تهیه این غذای محبوب در بخش آشپزی نیویورکتایمز آمده و بازتاب زیادی هم داشته است. نیویورکتایمز نوشته: «این سوپ سرد کلاسیک ایرانی زیبا و ساده، برای روزهای گرم تابستانی، از آن غذاهایی است که وقتی آن را میخورید، انگار با صندلی نشستهاید توی یخچال! دوغ به مایعی گفته میشود
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰