تاریخ انتشار : یکشنبه 21 مرداد 1403 - 11:12
57 بازدید
کد خبر : 272251

طرز تهیه پلو و خورش قیمه نذری برای ۲۰۰ نفر / نذرت رو با بهترین دستور پخت ادا کن

طرز تهیه پلو و خورش قیمه نذری برای ۲۰۰ نفر / نذرت رو با بهترین دستور پخت ادا کن

شایانیوز- ایام عزاداری ماه صفر نزدیکه و خیلی ها در تدارک ادای نذرهاشون هستن؛ آش، عدس پلو، زرشک پلو با مرغ، حلیم و… از جمله محبوب ترین غذاهای نذری به حساب میان. پلو و خورش قیمه یکی از پر طرفدارترین غذای نذری توی ایرانه که خیلی ها عاشقش هستن. این غذا رو اگر با رعایت

شایانیوز- ایام عزاداری ماه صفر نزدیکه و خیلی ها در تدارک ادای نذرهاشون هستن؛ آش، عدس پلو، زرشک پلو با مرغ، حلیم و… از جمله محبوب ترین غذاهای نذری به حساب میان. پلو و خورش قیمه یکی از پر طرفدارترین غذای نذری توی ایرانه که خیلی ها عاشقش هستن. این غذا رو اگر با رعایت نکات ساده ای بپزی، واقعا خوشمزه و عالی میشه. در ادامه طرز تهیه پلو و خورش قیمه نذری برای ۲۰۰ نفر بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

gheyme-nazri6

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه نذری برای ۲۰۰ نفر

گوشت گوسفند یا گوساله ۱۴ کیلوگرم

لپه ۸ کیلوگرم

پیاز ۸ کیلوگرم

رب گوجه فرنگی ۵ کیلوگرم

مغز لیمو عمانی ۴۰۰ گرم

سیب زمینی ۱۵ کیلوگرم

برنج ۳۰ کیلوگرم

روغن ۲۰ کیلوگرم

زعفران حدود ۳ مثقال

گلاب ۲ لیوان

چوب دارچین لوله ای ۱۵ عدد

هل ۲۰ عدد

زردچوبه حدود ۱۰۰ گرم

فلفل حدود ۵۰ گرم

نمک به مقدار لازم

gheyme-nazri3

طرز تهیه خورش قیمه نذری برای ۲۰۰ نفر

مرحله اول

لپه رو از روز قبل چند بار بشویید و داخل یک ظرف خیس کنید. در طی این مدت چند بار آبش رو عوض کنید تا بوی بد و نفخ لپه گرفته بشه.

مرحله دوم

گوشت رو با یک چاقوی تیز به اندازه مناسب خورش قیمه خرد کنید. پیازها رو نگینی خرد کنید و داخل قابلمه ای که روغن ریختید، تفت بدید تا سبک بشن.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت خرد شده رو اضافه کرده و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه. ادویه ها، چوب دارچین و پودر هل رو اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید.

gheyme-nazri8

مرحله چهارم

حالا به مقدار کافی آب جوش داخل قابلمه بریزید تا گوشت بپزه.

مرحله پنجم

لپه ها رو آبکش کنید و با مقداری آب حدود نیم ساعت بپزید و دوباره آبکش کنید. حالا اونها رو داخل یک قابلمه با کمی روغن چند دقیقه تفت بدید. رب گوجه فرنگی رو بریزید و باز هم تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه.

مرحله ششم

وقتی گوشت تقریبا پخته شد، مخلوط لپه و رب گوجه فرنگی، نمک، زعفرون دم کرده، مغز لیمو عمانی و گلاب رو به قابلمه خورش قیمه نذری اضافه کرده و مخلوط کنید و اجازه بدید با حرارت کم قل بزنه و جا بیفته.

مرحله هفتم

سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. سپس داخل روغن داغ سرخ کنید.

gheyme-nazri1

مرحله هشتم

وقتی خورش قیمه کاملا جا افتاد اون رو همراه پلو داخل ظرف های مخصوص نذری بکشید و مقداری سیب زمینی سرخ کرده هم کنارش قرار بدید. نذرتون قبول.

رازهای خوشمزه شدن قیمه نذری

-پختن جداگانه لپه و تفت دادن اون، یه فوت کوزه گریه و ظاهر و مزه خورش قیمه نذری شما رو عالی میکنه.

-استفاده از گوشت گوسفندی تازه، خورش قیمه رو لذیذتر و چرب تر میکنه.

gheyme-nazri7

-در طبخ خورش قیمه نذری از آبلیمو استفاده نکنید. این کار رنگ خورش شما رو تغییر میده.

-رنگ خوب رب گوجه فرنگی تاثیر مهمی در ظاهر خورش قیمه نذری شما داره.

-می تونید مقداری از پیاز داغی که ابتدا تهیه می کنید رو جدا کنید و اواخر پخت خورش قیمه نذری به اون اضافه کنید.

اگه به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn