تاریخ انتشار : جمعه 23 شهریور 1403 - 11:02
6 بازدید
کد خبر : 311420

طرز تهیه شاورما گوشت / با ساده ترین دستور یه شام لذیذ آماده کن

طرز تهیه شاورما گوشت / با ساده ترین دستور یه شام لذیذ آماده کن

شایانیوز- غذاهای لبنانی و ترکیه ای توی کشور ما خیلی طرفدار دارن و خیلی از اون ها با ذائقه ما جور درمیان. انواع کباب ها، لحما جون، حمص، داود پاشا، شاورما، علی نازیک و… از خوشمزه ترین غذاهای این دو کشور هستن. شاورما به عنوان یک غذای فست فودی که میشه اون رو با مرغ،

شایانیوز- غذاهای لبنانی و ترکیه ای توی کشور ما خیلی طرفدار دارن و خیلی از اون ها با ذائقه ما جور درمیان. انواع کباب ها، لحما جون، حمص، داود پاشا، شاورما، علی نازیک و… از خوشمزه ترین غذاهای این دو کشور هستن. شاورما به عنوان یک غذای فست فودی که میشه اون رو با مرغ، گوشت و یا ترکیبی از این دو درست کرد، یه غذای خیلی خوشمزست. در این مطلب طرز تهیه شاورما گوشت رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

shaverma-6

مواد لازم برای تهیه شاورما گوشت

فیله گوساله ۵۰۰ گرم

پیاز بنفش یک عدد

رنده پوست لیموترش یک عدد

خیارشور ۳ تا ۴ عدد

جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپخوری

تربچه ۴ عدد

کاهو ۲ تکه

گوجه‌ فرنگی ۲ عدد

نان به تعداد لازم

سیر یک حبه

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم

آب لیموترش تازه ۳ قاشق سوپخوری

ارده یک سوم پیمانه

آب سرد به مقدار لازم

مواد لازم برای مزه دار کردن گوشت

پودر سیر یک قاشق چایخوری

پودر زیره یک قاشق چایخوری

پودر هل نصف قاشق چایخوری

پودر دارچین نصف قاشق چایخوری

اورگانو نصف قاشق چایخوری

پاپریکا نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

آب لیموترش تازه ۲ قاشق سوپخوری

shaverma-3

طرز تهیه شاورما گوشت

مرحله اول

برای شروع ادویه های مخصوص مزه دار کردن گوشت رو با هم مخلوط کنید. روغن زیتون و آب لیموترش رو اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست بشه.

مرحله دوم

فیله گوشت رو به صورت خلالی نازک برش بدید سپس اون ها رو به مدت یک ساعت در این مخلوط بخوابونید تا مزه ‌دار بشه سپس پیاز و پوست لیموترش رو اضافه کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشونید و به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت بدید.

shaverma-2

مرحله سوم

پس از این مدت، ظرف رو از یخچال خارج کنید و برش‌ های گوشت رو همراه سس در تابه ‌ای بریزید و اجازه بدید تا رنگ گوشت قهوه‌ ای بشه. حدود ۱۵ دقیقه برای پخت گوشت کافیه.

مرحله چهارم

سیر، نمک، فلفل سیاه و قرمز، آب لیموترش تازه، ارده و آب سرد رو داخل بلندر بریزید تا سس شاورما گوشت آماده بشه.

مرحله پنجم

نون ها رو به شکل دلخواه برش بدید و گوشت رو با جعفری و پیاز خرد شده داخل نون ها بپیچید و همراه کاهوی خرد شده، تربچه خرد شده، گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده سرو کنید. نوش جان.

shaverma-1

اگر به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn