تاریخ انتشار : شنبه 31 شهریور 1403 - 20:53
6 بازدید
کد خبر : 321625

طرز تهیه خاویار بادمجون با طعم فوق العاده / خیلی سریع و راحت یه غذای عالی آماده کن

طرز تهیه خاویار بادمجون با طعم فوق العاده / خیلی سریع و راحت یه غذای عالی آماده کن

شایانیوز- طرفداران بادمجون زیادن و معمولا هر غذایی که با این صیفی محبوب درست بشه رو دوست دارن؛ غذاهای سنتی ایرونی مثل کشک و بادمجون، میرزا قاسمی، ته چین گوشت و بادمجون و حلیم بادمجون و غذاهای فرنگی مثل موساکا، پارمیجانا و گراتن بادمجون که اگه عاشق بادمجون باشید، طعم و مزه همه شون عالیه!

شایانیوز- طرفداران بادمجون زیادن و معمولا هر غذایی که با این صیفی محبوب درست بشه رو دوست دارن؛ غذاهای سنتی ایرونی مثل کشک و بادمجون، میرزا قاسمی، ته چین گوشت و بادمجون و حلیم بادمجون و غذاهای فرنگی مثل موساکا، پارمیجانا و گراتن بادمجون که اگه عاشق بادمجون باشید، طعم و مزه همه شون عالیه!

خاویار بادمجون هم یه غذای خوشمزه دیگه ست که عطر بادمجون کبابی و سیر این غذا رو فوق العاده میکنه. در این مطلب، طرز تهیه خاویار بادمجون رو بهتون آموزش میدیم که خیلی سریع و راحت آماده میشه. تا پایان همراه ما باشید.

khavyar-bademjan-4

مواد لازم برای تهیه خاویار بادمجون

بادمجان متوسط ۴ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

پیاز متوسط ۲ عدد

سیر ۳ حبه

جعفری تازه ۵۰ گرم

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

khavyar-bademjan-3

طرز تهیه خاویار بادمجون

مرحله اول

برای شروع بادمجون ها و گوجه فرنگی ها رو روی شعله گاز و یا داخل فر کبابی کنید. اگر طعم دودی رو دوست دارید بهتره اونها رو روی شعله گاز کبابی کنید. سپس برای چند دقیقه داخل پلاستیک فریزر قرار بدید تا پوستشون به راحتی جدا بشه.

مرحله دوم

گوجه فرنگی و بادکجون رو پوست بگیرید و به صرت جداگانه اونها رو روی تخته آشپزخونه ساتوری کنید.

مرحله سوم

پیازها رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سیرها رو هم پوست گرفته و سپس خرد کنید. داخل یک تابه روغن زیتون مخصوص سرخ کردن بریزید و پیازها رو تفت بدید تا سبک بشن سپس سیر رو اضافه کنید. وقتی عطر سیر بلند شد، گوجه فرنگی کبابی و له شده رو به همراه نمک و فلفل سیاه بریزید و تفت بدید تا آب گوجه کشیده بشه.

khavyar-bademjan-2

مرحله چهارم

در این مرحله بادمجون های کبابی و له شده رو اضافه کنید و دو سه دقیقه تفت بدید. حالا جعفری خرد شده رو به همراه آبلیمو بریزید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در تابه رو بذارید و حرارت رو ملایم کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه خاویار بادمجون خوشمزه جا بیفته و روغن بندازه. در این فاصله رب گوجه فرنگی رو با کمی روغن تفت بدید و به غذا اضافه کنید.

مرحله ششم

بعد از چند دقیقه، خاویار بادمجون خوشمزه حاضره و می تونید داخل ظرف مورد نظرتون بکشید و همراه با نون تازه سرو کنید. نوش جان.

khavyar-bademjan-6

اگر به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو با دستورهای عالی دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn