تاریخ انتشار : پنجشنبه 12 مهر 1403 - 9:10
15 بازدید
کد خبر : 335673

شیوه پخت کاپ کیک پرتغالی در خانه

شیوه پخت کاپ کیک پرتغالی در خانه

همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس آشپزی، کاپ کیک پرتغالی را آموزش داده است. با ما همراه باشید. به خوشمزگی پرتغال مدت زمان آماده سازی:۳۵ دقیقه مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه مواد لازم: تخم مرغ: ۳ عدد شکر: ۷ قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده: ۲ قاشق مرباخوری وانیل: یک قاشق چایخوری آب پرتقال:

همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس آشپزی، کاپ کیک پرتغالی را آموزش داده است. با ما همراه باشید.

به خوشمزگی پرتغال

مدت زمان آماده سازی:۳۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم:

تخم مرغ: ۳ عدد

شکر: ۷ قاشق غذاخوری

پوست پرتقال رنده شده: ۲ قاشق مرباخوری

وانیل: یک قاشق چایخوری

آب پرتقال: ۶ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری

آرد: ۱۰ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱: تخم مرغ‌ها را شکسته و سپس با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شوند.

۲: شکر، وانیل و پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال و روغن را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدست شکل بگیرد.

۳: آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.

۴: مخلوط آماده شده را در قالب کاپ کیک بریزید. به شکلی که هر قالب تا نیمه پر شود. قالب‌ها را در قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه روی حرارت بسیار کم بماند تا محتویات آن پخته شود.

نکته: در طرز تهیه کاپ کیک با فرهم کافی است تا کیک‌ها را برای ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

شیوه پخت کاپ کیک پرتغالی در خانه

منبع خبر: همشـهری

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn