تاریخ انتشار : سه شنبه 24 مهر 1403 - 11:41
11 بازدید
کد خبر : 349420

۱۳ واحد به مرغداری‌های استان افزوده می‌شود

۱۳ واحد به مرغداری‌های استان افزوده می‌شود

  به گزارش جام جم آنلاین،رضا بهنام پور افزود: ۱۵۵ واحد گوشتی مرغ در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از تعداد ۱۳۰ واحد فعال و ۱۰ واحد  غیرفعال است.   وی گفت: در دو سال اخیر ۱۰ واحد مرغداری به بهره برداری رسید، ۱۰ واحد احیا و ۶ واحد نیز افزایش ظرفیت داده شد.

۱۳ واحد به مرغداری‌های استان افزوده می‌شود

 

به گزارش جام جم آنلاین،رضا بهنام پور افزود: ۱۵۵ واحد گوشتی مرغ در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از تعداد ۱۳۰ واحد فعال و ۱۰ واحد  غیرفعال است.  

وی گفت: در دو سال اخیر ۱۰ واحد مرغداری به بهره برداری رسید، ۱۰ واحد احیا و ۶ واحد نیز افزایش ظرفیت داده شد.

بهنام پور تصریح کرد: نیاز سالانه استان کهگیلویه و بویراحمد به گوشت مرغ ۲۱ هزارتن با سرانه مصرف ۲۸ کیلوگرم است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: پارسال ۲۰ هزار و ۱۰۰ تن تولید گوشت مرغ در استان تولید شد که با این وضعیت ۹۰۰ تن تا خودکفایی استان در رابطه با گوشت مرغ فاصله وجود دارد و با بهره برداری از واحد‌های مرغداری در حال ساخت به خودکفایی خواهیم رسید.

بهنام پور تاکید کرد: سه کشتارگاه فعال در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

وی بیان کرد: مرغ زنده تابع عرضه و تقاضا است که بخشی از مرغ تولیدی استان به خارج از استان انتقال داده می‌شود و بخشی از نیاز استان نیز از استان‌های همجوار تامین می‌شود.

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn