تاریخ انتشار : سه شنبه 24 مهر 1403 - 21:15
11 بازدید
کد خبر : 349950

شرط دریافت معافیت مالیات بر اجاره اعلام شد

شرط دریافت معافیت مالیات بر اجاره اعلام شد

بر اساس قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها صاحبخانه‌هایی که ملک خود را به خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر، اقشار سه دهک پایین جامعه و افراد تحت پوشش بهزیستی اجاره دهند مشمول ۱۰۰ درصد معافیت مالیات بر درآمد اجاره خواهند شد. قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها در ۱۵ ماده

بر اساس قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها صاحبخانه‌هایی که ملک خود را به خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر، اقشار سه دهک پایین جامعه و افراد تحت پوشش بهزیستی اجاره دهند مشمول ۱۰۰ درصد معافیت مالیات بر درآمد اجاره خواهند شد.

شرط دریافت معافیت مالیات بر اجاره اعلام شد


قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها در ۱۵ ماده اردیبهشت ۱۴۰۳ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید. در این قانون مشوق‌هایی برای موجرانی که واحدهای مسکونی خود را به اقشار پایین اجاره می‌دهند یا قراردادهای بلندمدت امضا می‌کنند در نظر گرفته شده است.

در بند الف ماده ۱ قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها آمده است: درآمد ناشی از اجاره برای سرپرست خانوار تا سقف میزان معافیت مالیات بر درآمد حقوق موضوع ماده (۸۴) این قانون و درآمد ناشی از اجاره برای موجرینی که همزمان در واحد مسکونی دیگری مستأجر هستند تا سقف اجاره­ای که می‌پردازند، مشمول ۱۰۰ درصد تخفیف می‌گردد.

مطابق بند «ب» ماده ۱ این قانون نیز در صورت انعقاد قرارداد بلندمدت اجاره واحد مسکونی و عدم فسخ قرارداد در طول دوره، درآمد اجاره برای قرارداد دوساله مشمول ۷۰ درصد تخفیف و برای قرارداد سه سال و بیشتر مشمول ۱۰۰ در صد تخفیف می‌گردد.

هم‌چنین بر اساس بند «ج» همین ماده در صورت اجاره واحد مسکونی به خانوار دارای سه فرزند و بیشتر، خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور و یا سه دهک پایین درآمدی بر اساس تأییدیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مشمول ۱۰۰ درصد تخفیف می‌گردد.

در بند «د» ماده ۱ نیز آمده است: واحدهایی که میزان اجاره بهای آنها حداقل ۱۵ درصد کمتر از ارزش اجاره منطقه ­ای موضوع ماده (۸) قانون «ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره­ بها» باشد از پنجاه­درصد (۵۰%) تخفیف مالیات بر درآمد اجاره برخوردار می‌­شوند.

از سوی دیگر بر اساس اصلاحیه ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب ۵ آذرماه ۱۳۹۹ مجلس تمام افراد موظفند محل سکونت خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند. این املاک شامل تمام املاکی است که سند آن به نام مالک در سازمان ثبت و اسناد صادر شده و تحت مالکیت شناخته می‌شود.

افرادی که اطلاعات ملک خود را در سامانه ثبت نکنند، خانه آنها به ‌عنوان خانه خالی شناخته می‌شود و بر اساس قانون، مشمول مالیات و جرایم مربوطه خواهند شد. لذا وزارت راه و شهرسازی توصیه کرده افرادی که قصد استفاده از معافیت مالیاتی دارند اطلاعات خود را در سامانه ثبت کنند.

بر اساس ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۱۳۹۹ تمامی سرپرستان خانوارها اعم از شهری و روستایی، مالک و مستاجر و تمامی مالکین واحدهای مسکونی به درج اطلاعات محل سکونت (اقامتگاه) و املاک تحت مالکیت خود (با مالکیت‌های رسمی، وکالتی، تعاونی شهری و روستایی) در سامانه املاک و اسکان مکلف شده‌اند.

 

 

 





منبع:+

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn