تاریخ انتشار : جمعه 27 مهر 1403 - 10:51
7 بازدید
کد خبر : 352687

طرز تهیه پرده پلو ترکیه‌ای به روش سنتی

طرز تهیه پرده پلو ترکیه‌ای به روش سنتی

پرده پلو یا (perde pilaf) یک پلوی قاطی ترکیه‌ای و متعلق به یکی از شهرهای جنوب شرق کشور ترکیه به نام «سیرت» است. در این پلو مخلوط، «پرده» درواقع به خمیری اشاره دارد که پلو را می‌پوشاند و پنهان می‌کند. پرده پلو یا (perde pilaf) یک پلوی قاطی ترکیه‌ای و متعلق به یکی از شهرهای

پرده پلو یا (perde pilaf) یک پلوی قاطی ترکیه‌ای و متعلق به یکی از شهرهای جنوب شرق کشور ترکیه به نام «سیرت» است. در این پلو مخلوط، «پرده» درواقع به خمیری اشاره دارد که پلو را می‌پوشاند و پنهان می‌کند.

پرده پلو یا (perde pilaf) یک پلوی قاطی ترکیه‌ای و متعلق به یکی از شهرهای جنوب شرق کشور ترکیه به نام «سیرت» است. در این پلو مخلوط، «پرده» درواقع به خمیری اشاره دارد که پلو را می‌پوشاند و پنهان می‌کند.

 پرده پلو یا (perde pilaf) یک پلوی قاطی ترکیه‌ای و متعلق به یکی از شهرهای جنوب شرق کشور ترکیه به نام «سیرت» است. در این پلو مخلوط، «پرده» درواقع به خمیری اشاره دارد که پلو را می‌پوشاند و پنهان می‌کند. از دیگر مشخصه‌های بارز پرده پلو، وجود بادام سفید روی خمیر، کشمش یا مویز و در برخی مواقع مغز کاج در این پلوی مجلسی است. این غذای برنجی مجلسی را برای غذای شام یا ناهار می‌توانید تهیه کنید. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش ما طرز تهیه پرده پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصلی سنتی ترکیه ای را به شما آموزش می‌دهیم.

+

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn