تاریخ انتشار : یکشنبه 29 مهر 1403 - 3:57
14 بازدید
کد خبر : 354626

طرز تهیه خورش به آلو با گوشت / بهترین دستور برای درست کردن یه ناهار پاییزی عالی

طرز تهیه خورش به آلو با گوشت / بهترین دستور برای درست کردن یه ناهار پاییزی عالی

شایانیوز- خورش های سنتی ایرونی مثل خورش قیمه، خورش قورمه سبزی، خورش آلو اسفناج، خورش مرغ و بادمجون و… تقریبا توی برنامه غذایی همه خانواده های ایرونی قرار دارن و خیلی محبوب هستن. میشه گاهی حوصله و سلیقه به خرج داد و غذاهای خاص تری مثل خورش گوجه سبز، خورش کدو حلوایی، خورش ناردون و…

شایانیوز- خورش های سنتی ایرونی مثل خورش قیمه، خورش قورمه سبزی، خورش آلو اسفناج، خورش مرغ و بادمجون و… تقریبا توی برنامه غذایی همه خانواده های ایرونی قرار دارن و خیلی محبوب هستن. میشه گاهی حوصله و سلیقه به خرج داد و غذاهای خاص تری مثل خورش گوجه سبز، خورش کدو حلوایی، خورش ناردون و… رو هم وارد برنامه غذایی کرد و از تنوع به وجود اومده لذت برد.

خورش آلو یکی از همین خورش های خوشمزه ست که می تونه حال و هوای سفره هاتون رو تازه کنه و رنگ و بوی خوبی بهش بده. توی این مطلب طرز تهیه خورش آلو رو بهتون آموزش میدیم که خیلی لذیذه و همراه کته میتونه یه ناهار عالی باشه. این آموزش رو از دست ندید.

khoresh-beh-aloo-3

مواد لازم برای تهیه خورش آلو

گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم

آلو ۵۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

روغن ۴ قاشق غذاخوری

زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه یک قاشق چایخوری

پودر سیر یک قاشق چایخوری

پودر دارچین یک سوم قاشق چایخوری

پاپریکا شیرین یک قاشق چایخوری

پودر پیاز یک قاشق چایخوری

نمک ۲ قاشق چایخوری

*به جای گوشت گوسفندی می تونید از گوشت گوساله استفاده کنید.

*اگر طعم ملس رو برای خورش آلو دوست دارید، از یک قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید.

khoresh-beh-aloo-6

طرز تهیه خورش آلو

مرحله اول

آلوها رو داخل یک ظرف با مقداری آب خیس کنید تا نرم بشن. پیازها رو پوست بگیرید، نگینی خرد کنید و با مقداری روغن داخل یک قابلمه تفت بدید تا سبک بشن.

مرحله دوم

گوشت خرد شده رو اضافه کنید و همراه ادویه ها حدود ۵، ۶ دقیقه تفت بدید تا عطر ادویه ها بلند بشه و گوشت تغییر رنگ بده.

مرحله سوم

رب گوجه فرنگی و کمی نمک بریزید و کمی تفت بدید. سپس ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید تا گوشت به مدت یک ساعت و نیم بپزه.

khoresh-beh-aloo-4

مرحله چهارم

بعد از این مدت آلوها رو به همراه زعفرون دم کرده و نمک به قابلمه اضافه کنید و نیم ساعت دیگه هم زمان بدید تا خورش آلو بپزه و جا بیفته. اگر طعم ملس رو برای این خورش دوست دارید و از شکر استفاده می کنید، در این مرحله اون رو اضافه کنید.

مرحله پنجم

چند پیمونه برنج رو هم بشویید و با مقداری آب، نمک و روغن بذارید کته بشه. وقتی خورش آلو آماده شد اون رو به همراه کته داخل ظرف بکشید و سرو کنید. نوش جان.

khoresh-beh-aloo-2

اگر به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.

+

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn