ورود دو دستگاه تراموا به کشور

بیست و دومین رویداد “قرار خدمت” بامداد روز پنجشنبه، سوم آبان ۱۴۰۳، در منطقه ۲۱ با حضور شهردار تهران آغاز شد.

در این رویداد، علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران از چندین پروژه مهم عمرانی و توسعه‌ای این منطقه، واقع در جنوب‌غربی پایتخت، بازدید کرد. یکی از این پروژه‌ها، فاز دوم تقاطع غیرهم‌سطح «فتح ـ باغستان» است که با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان از سال گذشته آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا سال آینده تکمیل شود. این پروژه با ساخت یک عرشه فلزی ۱۵۵ متری، مسیر شرق اتوبان فتح را به جاده باغستان متصل می‌کند و درحال‌حاضر بدون مشکل معارض ملکی، جز تأسیسات برق و گاز، در حال اجرا است.

پروژه دوم، احداث مجموعه فرهنگی ـ ورزشی ویژه بانوان با نام «گوهرشاد» است. این مجموعه با زیربنای ۵۰۰۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان، یکی از بزرگ‌ترین فضاهای فرهنگی ـ ورزشی ویژه زنان در پایتخت خواهد بود. پروژه شهردخت گوهرشاد در مرحله اجرای سقف و ستون‌های طبقه دوم قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود تا نیمه سال آینده به بهره‌برداری برسد.

سومین پروژه مورد بازدید شهردار تهران، مجموعه مسکونی ۸۰۰۰ واحدی آتش‌نشان‌های تهرانی بود. این پروژه که با مساحت ۳۹۰ هزار مترمربع زیربنا و با هدف خانه‌دار کردن خانواده‌های آتش‌نشان‌های فداکار آغاز شده است، در مرحله سفت‌کاری قرار دارد.

علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران در گفت‌وگو با خبرنگاران، از پیشرفت پروژه‌های مختلف منطقه ۲۱ از جمله مجموعه مسکونی آتش‌نشان‌ها، تراموا و مجموعه خانواده خبر داد.

وی با تأکید بر اهمیت پروژه‌های اجتماعی در این منطقه به احداث مجموعه فرهنگی-ورزشی «گوهرشاد» اشاره کرد و گفت: این پروژه تا نیمه سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و خانواده‌ها می‌توانند از امکانات ورزشی و فرهنگی آن استفاده کنند.

زاکانی همچنین از اجرای ایده جدید احداث مجموعه خانواده در مناطق ۲ و ۲۱ خبر داد که خانواده‌ها در این مجموعه‌ها به خدمات فرهنگی و ورزشی متنوع دسترسی خواهند داشت.

شهردار تهران همچنین در خصوص پروژه‌های زیرساختی منطقه مانند تقاطع غیرهم‌سطح «فتح ـ باغستان» توضیح داد که بخشی از این پروژه به زودی افتتاح می‌شود و بخش ورودی سمت غرب نیز در آینده نزدیک تکمیل خواهد شد.

وی به رکوردشکنی در حوزه ترمیم آسفالت معابر اشاره کرد و افزود: در امسال بیش از ۹۰ هزار تن آسفالت در معابر منطقه ۲۱ استفاده شده است.

زاکانی در ادامه به پروژه مسکونی آتش‌نشان‌ها اشاره کرد و گفت: این پروژه بخشی از ۲۰۰ هزار واحد مسکونی است که در سطح شهر در حال ساخت است. بیش از ۸۰۰۰ واحد مسکونی برای پرسنل آتش‌نشانی در این پروژه احداث می‌شود و با تکمیل آن، بیش از ۹۰ درصد از پرسنل آتش‌نشانی صاحب‌خانه خواهند شد. این پروژه طی ۲ سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و دارای تمامی سرانه‌های هفت‌گانه شامل فضای سبز، تجاری و ورزشی است. همچنین در این شهرک ۲۵ هکتار فضای سبز جدید ایجاد خواهد شد که علاوه بر پرسنل آتش‌نشانی، شهروندان نیز می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

شهردار تهران در پایان از ورود دو دستگاه تراموا اهدایی از کشور چین به تهران خبر داد و گفت: این دستگاه‌ها به زودی وارد کشور خواهند شد و خط ۱ تراموا از میدان آزادی آغاز به کار خواهد کرد. در آینده نیز بخش تکمیلی آن تا تهرانسر ادامه می‌یابد.

قدرت‌الله محمدی؛ مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، در حاشیه بازدید از پروژه مسکونی آتش‌نشانان گفت: این پروژه یک شهرک سبز با تمامی سرانه‌ها و امکانات لازم است و تا ۲ سال آینده تکمیل خواهد شد.

وی افزود که از مجموع ۴۰ هکتار زمین، تنها ۱۵ هکتار به ساخت‌وساز اختصاص داده شده و ۲۵۰۰۰ مترمربع فضای سبز نیز در این مجموعه ایجاد خواهد شد.

محمدی همچنین تأکید کرد: بیش از ۸۰ درصد از پرسنل آتش‌نشانی مستأجر هستند و این پروژه کمک خواهد کرد تا بیش از ۹۰ درصد آنها صاحب مسکن شوند.

نباید منتظر مراجعه مردم به شهرداری برای دریافت خدمات بمانیم

 محمدامین توکلی‌زاده؛ معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در نشست مشترک مدیران ستادی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی با مدیران منطقه ۲۱، در قالب طرح «قرار خدمت»، ضمن بیان این مطلب گفت: مردمی‌سازی در قالب طرح‌هایی مانند شهید آرمان و قهرمان شهر دنبال می‌شود؛ اما همچنان اقدامات بزرگ‌تری در پیش است.

وی افزود: شهرداری زیرساخت‌های لازم را در اختیار دارد که به یک مزیت تبدیل شده است، اما به دلیل همین زیرساخت‌ها منتظر مراجعه مردم هستیم و این موضوع از پویایی شهرداری کاسته است. باید این زیرساخت‌ها را با فناوری‌های نوین در دسترس مردم قرار دهیم تا مردمی‌سازی به‌طور کامل محقق شود.

توکلی‌زاده با اشاره به اینکه طی سه سال گذشته کار فرهنگی را به خیابان‌ها برده‌ایم، اظهارکرد: نباید منتظر باشیم تا مردم به ما مراجعه کنند، بلکه ما باید به دل جامعه برویم و با مشارکت مردم برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی را اجرا کنیم.

وی ادامه داد: با وجود موانعی که در مسیر مردمی‌سازی امور وجود دارد، توانسته‌ایم با شناسایی راهکارهای مناسب، این روند را تسریع کنیم. هم‌اکنون با استفاده از درآمدهای سرای محله، رویدادهای اجتماعی و فرهنگی را در محلات اجرا می‌کنیم و توانسته‌ایم ارتباط شهرداری را با مساجد، تشکل‌های مردم‌نهاد و خیریه‌ها تقویت کنیم.

معاون شهردار تهران با تأکید بر اینکه در نگاه اول مردمی‌سازی دشوار به‌نظر می‌رسد، افزود: وقتی مردم و نخبگان محلی با رویکردهای شهرداری آشنا می‌شوند، مشتاق همکاری و تعامل می‌گردند. در چنین شرایطی می‌توانیم از ظرفیت نخبگان محلی بهره‌برداری کرده و از ایده‌های آنها به شکل حداکثری استفاده کنیم.

توکلی‌زاده در ادامه افزود: تصدی‌گری در حوزه فرهنگ آفت این عرصه است. هرچه بیشتر امور به‌دست مردم سپرده شود، اقدامات مؤثرتر و ماندگارتر خواهد بود. باید برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی را به گونه‌ای در محلات پیاده کنیم که مردم بدون بروکراسی و با سهولت بیشتری بتوانند در آنها مشارکت کنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد که باید “خیمه” فرهنگی شهرداری را در محل‌های تجمع مردم برپا کنیم و با همراهی مردم، محلات را از نظر فرهنگی ایمن‌سازی کنیم تا شهروندان به شهرداری مراجعه کنند و بتوانیم خدمات بهتری ارائه دهیم.

در پایان این نشست، مدیران منطقه‌ای نیز موضوعات و پیشنهادات خود را در خصوص مسائل منطقه مطرح کردند. برخی از این موضوعات شامل تأمین اعتبار برای ساخت سالن‌های ورزشی ویژه بانوان، تقویت ارتباط صنعت و خانه در راستای کارآفرینی، طراحی فضاهای فرهنگی در شهرک‌های جدید و تجهیز مدرن‌ترین مرکز جامعه‌پذیری و صیانت منطقه بود.

 

 

 





منبع:+

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn