روایت کیمیا زارعی از سه مدال روی آب‌های مواج | افرا ورزش

افرا ورزش – یگانه عصاری: مسابقات رویینگ قهرمانی آسیا امسال چهره‌ای ویژه داشت. کیمیا زارعی دختر قایقران ایران که در ازبکستان موفق به کسب سه مدال طلا، نقره و برنز شد تا به قول خودش همه حس‌ها را با هم تجربه کند! کیمیای ایران روزهای روشنی پیش رو دارد.

این دختر ۲۲ ساله همدانی توانست به سرعت بر اندوه ناشی از عدم موفقیت در کسب مدال بازی‌های آسیایی هانگژو غلبه کند و با قدرت به رقابت روی آب بازگردد.

مهسا جاور، زینب نوروزی، کیمیا زارعی، فاطمه مجلل و امیرحسین محمودپور ورزشکارانی بودند که در این رقابت‌ها حضور داشتند و در چندین ماده به رقابت پرداختند و مدال آوری کردند.

کیمیا زارعی اما حسی را تجربه کرد که کمتر ورزشکاری موفق به درک آن شده است. با او هم‌کلام شدیم تا روایت او را از کسب این سه مدال همزمان بشنویم.

راز موفقیت رویینگ ایران در ازبکستان چه بود؟

تیم ما بسیار هماهنگ و همدل بود. هرحاشیه‌ای که بود، را کنار گذاشتیم و برای بهترین عملکرد به ازبکستان رفتیم. بسیار پرانرژی بودیم و مربیان ما هم بسیار زحمت کشیدند.

آقای فرزام، خانم خاتمی و.. تک تک قایق‌ها را چک و تنظیم می‌کردند که مشکلی نداشته باشیم و این فقط از یک تیم همدل برمی‌آید. خدا را شکر که این اتفاق افتاد و با موفقیت به کشور بازگشتیم.

اینکه در یک رقابت بزرگ، موفق به کسب سه مدال متفاوت شوی چه حسی دارد؟ تو حسی را تجربه کردی که شاید کمتر ورزشکاری در یک دوره مسابقه بین‌المللی تجربه کند.

راستش این است که من همه حس‌ها را با هم تجربه کردم. در مسابقات بزرگسالان آسیا در سه ماده چهار نفره سنگین وزن، دو نفره سنگین وزن و دو نفره سبک وزن پارو زدم.

در ماده دو نفره سبک وزن که من و زینب نوروزی موفق به کسب طلا شدیم، من با هم‌وزن‌های خودم رقابت کردم و طلایی شدیم. ما با اختلاف از رقبا جلو بودیم و با اقتدار طلا گرفتیم.

کمتر از یک ساعت فرصت داشتم که برای دو نفره سنگین وزن آماده شوم که در این ماده پیست، موج‌های فراوان داشت و باد شدید می‌وزید. ما در ایران پیست مناسب دو کیلومتر برای تمرین نداریم ولی کشورهای دیگر همه با آمادگی آمده بودند و چم و خم پارو زدن در موج‌های شدید را هم بلدند.

با این حال و با وجود باد مخالف شدید من و فاطمه مجلل با وجود خستگی زیاد موفق به کسب مدال برنز شدیم. تا ۱۸۰۰ متر ما چهارم بودیم ولی در ۲۰۰ متر آخر تعصبمان اجازه نمی‌داد که نتیجه نگیریم و با یک فرار خوب قایق هنگ‌کنگ را گرفتیم.

در قایق چهار نفره هم ما قبل از مسابقات آسیایی هانگژو با این ترکیب چند بار تمرین کرده بودیم و بعد از آن برای مسابقات ازبکستان، بچه‌ها از المپیک آمده بودند و من از مسابقات زیر ۲۳ سال برگشته بودم و شاید یک ماه برای این مسابقات وقت داشتیم.

تجربه به ما کمک کرد و راحت با هم هماهنگ شدیم. در چند روز مسابقات، پیست به شدت مواج بود! باران و موج زیاد ما را اذیت کرد ولی توانستیم با چین رقابت کنیم و برتر از قایق ازبکستان، ویتنام و… مدال نقره بگیریم.

قایقران ازبکستان هم یک ورزشکار روس بود که تغییر تابعیت داده بود و نقره المپیک توکیو را دارد، ولی ما توانستیم برتر باشیم. در رقابت با قایق چین هم فقط به امکانات آن‌ها باختیم.

کیمیا آیا تو را المپیک لوس آنجلس خواهیم دید؟

ان شاء الله. به امید خدا. همه تلاشم را می‌کنم که بتوانم در المپیک حضور داشته باشم. این یک آرزو و هدف بزرگ است.

گفته بودی یکی از خواسته‌هایت از مسئولان این است که یکبار تمرین شما را از نزدیک ببینند.

حرفم این است که هرکسی باید به اندازه زحمتی که می‌کشد، پاداش دریافت کند. ما هرگز بیشتر از حقمان طلب نکردیم و نخواستیم.

الان سهم ما کمتر از آن چیزی است که برایش زحمت می‌کشیم. همه می‌دانند که قایقرانی و به خصوص رویینگ، جزو رشته‌های سخت دنیاست و مختص کشورهای اروپایی است.

اما کمتر کسی توجه می‌کند که ما الان پا به پای کشورهای اروپایی جلو می‌رویم و رقابت می‌کنیم. من از مسئولان خواستم یکبار سر تمرین ما بیایند و تمرین ما را ببینند. فقط همین! آن موقع ببینند که پاداش قهرمانی آسیا و کسب مدال نقره باید تقسیم بر چهار شود؟ آیا پاداشی که به ما پرداخت می‌شود به این همه فشار می‌ارزد؟

لینک کوتاه : https://afravarzesh.ir/?p=98873

منبع

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn