به تازگی مشخص شده کمیته آموزش فدراسیون فوتبال دارای اعضایی است که دلیل انتصاب آنها مشخص نیست.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، دوم مهر فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت که مهدی جهانشاهی رییس هیئت فوتبال استان کرمان را به عنوان سرپرست کمیته آموزش منصوب کند.
پیش از این ابراهیم شکوری رئیس کمیته آموزش بود اما در نهایت او تصمیم گرفت کار فنی انجام دهد و دستیار سعید دقیقی شد تا مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال مجبور شود برای کمیته آموزش تصمیم جدیدی بگیرد اما اینکه چرا باید کار دست مهدی جهانشاهی باشد خودش یک علامت سوال است و البته در فدراسیون فوتبال اگر تصمیمی گرفته می شود معمولا برای پاسخ دادن به سوالات جوابی پیدا نمی شود.
در همین راستا پیگیری های خبرنگار آنا نشان می دهد نفرات جدیدی به عنوان اعضای کمیته آموزش در نظر گرفته شده اند که از جمله باید به کاظم اولیایی، حسین خبیری و قدرت الله باقری رئیس هیئت فوتبال قم اشاره کرد.
آنچه در فوتبال ایران در سالهای اخیر مشخص است و نیازی به کنکاش خاصی ندارد این است که وضعیت آموزش مربیان ایران چندان در درجه بالایی قرار ندارد و کمیته آموزش فدراسیون فوتبال طی سالهای گذشته و اخیر به نظر فقط در امر برگزاری کلاس های مربیگری در درجه های مختلف مشغول رفع تکلیف است چون آنچه در لیگ برتر و لیگ آزاداگان و دسته های پایین تر مشاهده می شود از نظر بعد علمی و فنی دانش خاصی در عملکرد مربیان دیده نمی شود و مشخص هم نیست خروجی این همه ارائه مدارک مربیگری در فوتبال ایران چیست.
اکنون که مشخص شده اعضای کمیته آموزش چه کسانی هستند بیشتر بر ابهامات افزوده می شود. به طور نمونه سوال این است حسین خبیری که باید به او لقب ابوالمشاغل را داد چگونه با این همه پست کار می کند و خروجی او در کمیته آموزش چه می تواند باشد؟ آیا او خودش مدرک مربیگری دارد؟ آیا او کار فنی انجام داده است؟ جایگاه مدیریتی خبیری در این سالها چه بوده و چه خروجی داشته است؟ او همین الان مسئول ورزشگاه شیرودی، رئیس هیئت فوتبال شمال غرب تهران و مدیرعامل باشگاه داماش گیلان است. با این همه مشغله او قرار است چه کمکی به کمیته آموزش فدراسیون فوتبال کند و در این مدت چه فعالیت هایی کرده است؟ در مورد کاظم اولیایی هم سوال همین است. او که تا سال پیش عضو هیئت بدوی صدور مجوز حرفه ای بود چه شد که سر از کمیته آموزش فدراسیون در آورده است؟