به گزارش جام جم آنلاین ؛مجید گراوند امروز _ پنجشنبه دهم آبان _ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه بطور متوسط برای پشتیبانی از فرآیند تولید و تایید کیفیت محصولات بیش از ۴۰ نمونه بصورت روتین و غیر روتین توسط پرسنل آزمایشگاه انجام میگیرد که نیازمند انجام بیش از ۲۰۰ آنالیز است.
وی به انجام نمونه گیری و آنالیز برای شرکتهای پالایشی، پتروشیمی و سایر واحدهای صنعتی در داخل کشور و حتی کشور عراق اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به دارا بودن تجهیزات پیشرفته و گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵، بیش از ۱۰۰ آنالیز بر روی نمونههای ارسالی از شرکتهای پتروشیمی ایلام، ایستگاه تقویت فشار نفت شهر، پالایشگاه ششم پارس جنوبی و پالایشگاه دوم پارس جنوبی در این مدت انجام شده است.
گراوند به لزوم انجام منظم نگهداری و تعمیرات، بازیابی و بکارگیری مجدد دستگاههای معیوب واحد آزمایشگاه در شرایط تحریم اشاره و تصریح کرد: اخیراً دستگاه پرتابل اندازه گیری اکسیژن سرومکس آزمایشگاه این شرکت که چندین سال بدلیل نبود قطعات بلا استفاده و در مرحله اسقاط بوده، با استفاده از دانش متخصصان داخلی و کارشناسان آزمایشگاه تعمیر، سرویس و راه اندازی و بکار گیری مجدد شده است.
وی تاکید کرد: با تعمیر و راه اندازی این دستگاه از طریق کارشناسان مجرب شرکتهای دانش بنیان داخلی علاوه بر دور زدن تحریم ها، بیش از ۱۵ هزار دلار صرفه جویی ارزی شده است.
رئیس آزمایشگاه شرکت پالایش گاز ایلام با بیان اینکه در طول نیمه نخست امسال کالیبراسیون دورهای ۸۶ دستگاه و تجهیز آزمایشگاه و دریافت تاییدیه کالیبراسیون آنها از شرکت معتبر دارای گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵ انجام شده است، گفت: کیفیت حلالها و مواد شیمیایی خریداری شده و در دست خرید واحد کالا جهت مصرف در واحدهای فرآیندی و غیر فرآیندی نیز در این مدت آنالیز و بررسی شده است.
گراوند به پایش مداوم کیفیت آبهای بهداشتی، صنعتی و پساب صنعتی توسط این آزمایشگاه اشاره کرد و افزود: به منظور حفظ سلامت کارکنان و کاهش مواجهه آنها با آلودگی محیطی مواد شیمیایی سمی، جداسازی قسمت اداری و فرآیندی آزمایشگاه با استفاده از نصب دربهای اتوماتیک کشویی، سیستم تهویه مطبوع مناسب و نصب هودهای بازویی بر روی سکوهای آنالیز با همکاری واحدهای مهندسی عمومی و مستغلات این شرکت انجام شده است.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.