به گزارش صدای بورس، سایت اینوستینگ در گزارشی در این زمینه نوشت: تعداد واقعی افرادی که در ماه اکتبر جذب بخشهای مختلف اقتصاد آمریکا به جز کشاورزی شدهاند، با افتی شدید نسبت به ماه قبل به رقم ۱۲ هزار نفر رسیده است. این رقم با رقم ۱۰۶ هزار نفر مورد پیشبینی تحلیلگران تفاوت چشمگیری دارد. این افت شدید در تعداد مشاغل ایجاد شده، نشاندهنده کاهش هزینههای مصرفکنندگان به عنوان محرک اصلی اقتصاد آمریکاست.
در مقایسه با تعداد ۲۲۳ هزار شغل ایجادشده در ماه سپتامبر، دادههای کنونی از تسریع آهنگ افت اشتغالزایی در اقتصاد آمریکا خبر میدهند. این کاهش احتمالا به افت فعالیت در کل اقتصاد آمریکا منجر میشود و خبر خوبی برای دلار آمریکا نیست. بر این اساس، احتمالا باید منتظر افت ارزش دلار بود که افزایش قیمت کامودیتیها را به دنبال دارد.
گرچه دادههای جدید، نشانه منفی برای دلار هستند اما برخی کارشناسان معتقدند، شاخصهای اقتصاد تابع عوامل بیرونی متعددی هستند. بنابراین نمیتوان دادههای جدید را برای روند بلندمدت مورد توجه و استفاده قرار داد. کارشناسان و فعالان بازارهای مختلف منتظر واکنش دولت به دادههای اخیر هستند تا میزان تاثیرپذیری اقتصاد آمریکا و بازار ارز را به درستی ارزیابی کنند.
در چنین شرایطی، انتظار میرود بازارهای کامودیتی همچون طلا و نفت خام دستکم در کوتاهمدت روندی صعودی داشته باشند و در مقابل، بازار سهام آمریکا با افت روبهرو شود.
امروز جمعه اول نوامبر (۱۱ آبان) قیمت نفت خام سبک آمریکا و برنت دریای شمال به همراه طلا و نقره، همچنین شاخصهای مهم سهام آمریکا صعودی بود، هرچند پیشبینی میشود که بازار سهام در هفته آینده با کاهش نسبی مواجه شود.
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.