پاییز، فصل برداشت محصول چای قرمز ترش، در استان خوزستان است که قطب مهم کشت چای ترش، در کشور میباشد. بیشترین سطح زیر کشت چای ترش، در شهرستانهای کارون، شادگان و آبادان است. پیش بینی میشود صد تن چای ترش در پاییز امسال، از مزارع استان خوزستان برداشت شود. سال گذشته، حدود هشتاد تن چای ترش از مزارع خوزستان برداشت شد. کشت و تولید این گیاه علاوه بر داشتن خواص درمانی بالا و استفاده عمده آن به صورت دم نوش، در صنایع غذایی، کاغذ سازی هم کاربرد دارد.
پست های مرتبط
(عکس) بوسه سردار قاآنی به پیشانی پدر شهید نیلفروشان
مراسم تشییع پیکر سرلشکر شهید «عباس نیلفروشان» مستشار عالی جمهوری اسلامی ایران در لبنان، امروز (۲۴ مهر ۱۴۰۳) با حضور…
(تصاویر) پیادهروی طلایه داران اربعین – بصره
اولین کاروان پیادهروی اربعین حسینی (ع) با شعار «من البحر الی النحر» (از دریا تا گلوی بریده) حرکت خود را…
(تصاویر) «باربران» بازار تاریخی تبریز
یکی از شغلهای حساس و سخت که در بزرگترین بازار تاریخی جهان در تبریز به چشم نمیآید، باربری است. وزن…