آفتاب نو، گروه بین الملل: روز گذشته علاوه بر آنکه ارتش رژیم صهیونیستی از پایان قریب الوقوع مرحله نخست تجاوز خود به جنوب لبنان خبر داد نیروهای حزب الله برای نخستین بار برخی مناطق در اراضی اشغالی را موشک باران کردند؛ ۲ تحولی که قابل توجه است.
عبدالباری عطوان تحلیلگر مطرح جهان عرب در سرمقاله خود در روزنامه رأی الیوم نوشت: اعلام پایان قریب الوقوع عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و حمله موشکی گسترده حزب الله به اهداف نظامی در الجلیل و مناطق مختلف اراضی اشغالی بیانگر آن است که تل آویو رسماً شکست در جبهه لبنان را به دلیل حملات نیروهای مقاومت علیه مناطق مرزی یا عمق اراضی اشغالی پذیرفته است و همچنین اختلافات میان نهادهای نظامی و کابینه نتانیاهو به دلیل افزایش تلفات انسانی و هزینههای اقتصادی و نظامی تشدید شده است. به همین دلیل نهادهای امنیتی خواهان توقف فوری جنگ و دستیابی به راهکارهای سیاسی هستند اما نتانیاهو این مسأله را نمیپذیرد. افزایش حملات نیروهای حزب الله در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تهدیدات مقامات ایرانی مبنی بر پاسخ دردناک به رژیم صهیونیستی صورت میگیرد. استقرار نظامیان صهیونیست در نوار مرزی لبنان برای رصد پهپادها با چشمان غیرمسلح بیانگر شکست سیستمهای امنیتی رژیم صهیونیستی و ناتوانی آنها در رهگیری این پهپادها است.
روزنامه القدس العربی در خصوص نقشههای رژیم صهیونیستی نوشت: نقشههای شرارت بار تل آویو برای بیرون کردن ساکنان نوار غزه به سال ۱۹۶۷ و زمان اشغال این باریکه برمی گردد. در آن زمان ۴۰۰ هزار فلسطینی در داخل نوار غزه ساکن بودند و رژیم صهیونیستی در آن زمان برنامههای زیادی برای کوچاندن آنها به دیگر کشورها مانند برزیل و پاراگوئه تدوین کرد اما با مقاومت ساکنان این منطقه رو به رو شد. تل آویو با پایین نگه داشتن سطح زندگی در نوار غزه و افزایش نرخ بیکاری در این باریکه بار دیگر تلاش کرد غزه را خالی از سکنه کند اما تا سال ۱۹۶۸ تنها هشت درصد از فلسطینیها این منطقه را ترک کردند. با قدرت گرفتن نیروهای مبارز در نوار غزه در اوایل دهه هفتاد، رژیم صهیونیستی با استفاده از خشونت و زود اقدام به بیرون راندن فلسطینیها به سمت مرزهای اردن کرد. این در حالی است که تعداد ساکنان این منطقه از ۴۰۰ هزار تن به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر رسیده است.
روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی نوشت: عملیاتهای روز گذشته حزب الله لبنان بسیار منحصر به فرد بوده و برای نخستین بار برخی پایگاههای رژیم صهیونیستی و شهرکهای این رژیم را هدف قرار داد. پایگاه گلیلوت وابسته به یگان جاسوسی تل آویو، پایگاه بلماخیم دربرگیرنده رادار سامانه پیکان در جنوب تل آویو، پایگاه و فرودگاه رامات دیوید، شرکت صنایع نظامی التا، پایگاه سنط جین و پایگاه شراگا در شمال عکا از جمله این مناطق هستند.
روزنامه سوری الوطن در گزارشی نوشت: تاریخ گواه است که تمام جنگها و جنایت رژیم صهیونیستی در منطقه ما به معنی واقعی کلمه جنگهای آمریکا بوده است و بهترین شاهد مثال برای این ادعا، جنگ کنونی اشغالگران صهیونیست است که اگر حمایتهای تسلیحاتی بی شمار آمریکا از این رژیم نبود نمیتوانست آن را ادامه دهد. آمریکا طی ۳۹۰ روز گذشته به هیچ عنوان نخواسته جنگ مذکور را متوقف کند و تنها خود را به عنوان یک میانجی گر بین جلاد و قربانی نشان داده است. تاریخ ثبت خواهد کرد که تنها کسانی که به فلسطینیها در این جنگ کمک کردند نیروهای محور مقاومت بودند.
روزنامه المراقب العراقی نوشت: محافل غربی حامی رژیم صهیونیستی این روزها مشغول بررسی کردن ماهیت واکنش ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی هستند. تهران تهدید کرده که پاسخی قدرتمندتر از وعده صادق ۲ خواهد داد به همین دلیل رژیم صهیونیستی مجبور شده مجدداً از آمریکا درخواست کمک کند تا مانع پاسخ ایران شود یا آن را خنثی کند. این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران در پاسخ دادن به رژیم صهیونیستی جدی است و تهدیداتی که مطرح میکند را همواره عملیاتی میکند. کشورهای غربی نیز میزان قدرت نظامی ایران را میدانند.
روزنامه یمنی المسیره نیز گزارش داد: آمریکا و همپیمانان غربی آن فرعون زمانه را تشکیل میدهند که با انانیت خود تلاش میکرد همگان را تبدیل به بردگان کند. فرعون زمانه در این مسیر از تمام راهها به ویژه رسانهها استفاده میکند. کشورهای عربی نیز در قلب این نبرد رسانهای قرار دارند. کسانی که در جبهه حق فعالیت رسانهای میکنند باید بدانند که در یک جبهه سرنوشت ساز حضور دارند؛ جبههای که اهمیت آن کمتر از میادین نبرد نیست.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰