برداشت زرشک در خراسان جنوبی (تصاویر)

فصل برداشت زرشک در خراسان جنوبی بسته به شرایط آب و هوایی مناطق مختلف از اوایل مهرماه شروع شده و تا اواسط پاییز ادامه دارد. کشاورزان باید قبل از اولین باران پاییزی زرشک را برداشت کنند، در غیر این صورت محصول خراب می‌شود. سطح زیرکشت محصول زرشک خراسان جنوبی ۲۵ هزار و ۹۷۳ هکتار است و سالانه ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار تن زرشک‌تر در خراسان جنوبی تولید می‌شود.۲۵ هزار و ۵۹۹ هکتار زرشک آبی و ۳۷۰ هکتار باغ زرشک دیم در خراسان جنوبی وجود دارد، بیشترین سطح زیرکشت زرشک استان به ترتیب مربوط به شهرستان قائنات با ۷۳۸۰ هکتار، بیرجند با ۶۵۲۷ هکتار و زیرکوه با ۵۱۲۸ هکتار است.










منبع

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn