طرز تهیه خورشت کدو حلوایی با کوفته ریزه

جامعه ورزشی آفتاب نو:

به گزارش ایسکانیوز؛ فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه خورشت کدوحلوایی با کوفته ریزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت: یک ساعت‌ونیم

تعداد: برای ۲ نفر

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

کدو حلوایی خرد شده: ۲۰۰ گرم

آلو خورشتی: ۸ عدد

پیاز: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

زعفران، نمک، دارچین و زردچوبه: به میزان لازم

لپه: نصف لیوان

روش تهیه:

۱: یک پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده بیفزایید. دارچین و نمک را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد گوشتی را یه شکل کوفته ریزه درآورده و داخل روغن تفت دهید.

۲: حالا کدو حلوایی را به اندازه دلخواه خرد کرده و سرخ کنید.

۳: در ادامه پیاز خرد شده را داخل قابلمه سرخ کنید. زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

۴: لپه، آلو و کوفته قلقلی‌ها را داخل قابلمه ریخته آب بریزید و اجازه بدهید تا خورشت بپزد. نیم ساعت آخر کدو حلوایی‌ها را به همراه زعفران به خورشت اضافه کنید.

نکته:

برای خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌توان در انتها سیب زمینی خلالی شده را نیز سرخ کرد و روی خورشت ریخت.

منبع: روزنامه همشهری

 


+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn