ردیابی مگس میوه در ۳۲۰۰ هکتار از باغهای تنکابن

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،عبداله غلامپور با بیان اینکه مگس میوه مدیترانه‌ای یکی از آفات مهم و خطرناک است، اظهار کرد: این آفت چندنسلی و در شرایط مساعد می‌تواند در تمام طول سال زاد و ولد کند.

 

وی درباره چگونگی خسارت مگس میوه مدیترانه‌ای گفت: مگس ماده در پوست میوه تخم‌ریزی و لارو از گوشت میوه تغذیه می‌کند که در اثر لارو یک نوع لهیدگی و تغییر رنگ در میوه دیده می‌شود.

 

غلامپور درباره کنترل آفت مگس میوه مدیترانه‌ای بیان کرد: نصب تله‌های جلب‌کننده یا تله‌های زرد چسبنده در باغات آلوده، جمع‌آوری و معدوم کردن میوه‌های آفت‌زده و مشکوک با غرقاب کردن در ظروف بشکه‌ای حاوی آب و مشتقات نفتی، مدفون کردن میوه‌ها در عمق بیش از ۵۰ سانتی‌متری خاک، سوزاندن میوه‌های آفت زده، محلول‌پاشی تنه و سرشاخه‌های اصلی درخت به‌ویژه قسمت‌های آفتاب‌گیر درخت با پروتئین هیدرولیزات ۲ تا ۳ درصد به همراه سم مالاتیون با دوز دو در هزار از راهکارهای کنترل این آفت است.

 

وی به توزیع هزار لیتر سم ملاتیون جهت مبارزه با ملخ در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: هفت ماهه نخست امسال آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در ۳ هزار و ۲۲۵ هکتار از باغات این شهرستان ردیابی شد.

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn